robinhood,Bitcoin,bitcoin haberleri
Robinhood,Bitcoin,bitcoin haberleri

Robinhood, Bitcoin düşüşünü durdurabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Robinhood, Bitcoin hamlesi ile düşüşünü sürdüren Bitcoin ve kripto para piyasasına şubat ayında yeni bir canlılık gelmesi bekleniyor.

Bitcoin fiyatı Pazartesi günü 80 günün en düşük seviyesine geriledi ancak hisse senedi aracı uygulaması Robinhood’un beklenen hamlesinin kripto para ticaret platformunun bu ayın ilerleyen günlerinde toparlanma eğilimi gösterebilir.

Bitcoin fiyatı 80 günün en düşük seviyesinde

Yatırımcıların umutlarına rağmen şubat ayı, ocak ayında olan olumsuz tabloyu değiştirememişti. Bu sabah Bitcoin fiyatı, Kripto para borsası Bitfinex’te 7,605 $ ‘a geriledi ve kripto paranın amiral gemisi 80 günlük en düşük seviyesine ulaştı. Bitcoin, 17 kasımdan bu yana bu seviyede işlem görmemişti. O dönemde ki rally’sinde tüm zamanların en yüksek rakamı olan 19.891 seviyesine ulaşmıştı. Türk borsalarında 90 bin try fiyatına ulaşan Bitcoin, şuanda 27

parabolik dördüncü çeyrek mitinginin ortasında kare olan 17 Kasım’dan bu yana bu seviyede işlem görmedi ve tam da bir ay uzakta 19.891 dolara, bu da tüm zamanların en yüksek seviyesinde kaldı.

BtcUsd
BtcUsd

 

Şu anda, Bitcoin’in en büyük borsalarında ki ticaret hacimlerinin çoğu,Usd ve sabit usd olan tether üzerinden olurken aynı zamanda JPY,EUR ve KRW para birimleride en büyük hacimli marketlerden. Özellikle, daha önce Japon ve Güney Koreli borsalarda bulunan kripto paralar diğerlerine göre daha hızlı iniş ve çıkış yapıyor.

BTC / KRW, Güney Kore merkezli Upbit’deki ortalama fiyat genelin biraz üzerinde ticaret yapıyor ancak şu anki değeri diğer büyük borsalara göre çok daha fazla.

Borsalar
Borsalar

Marketin gözü Robinhood, Bitcoin hamlesinde

Kripto para piyasasının ruh halinin ekşimtrak olduğunu inkar etmeye gerek yok. Özellikle portföyleri sıkça kırmızı olan yatırımcılar arasında mutsuzluk hüküm sürüyor. Bitcoin gerçekten “lale soğanı” veya “Beanie Bebek” olsaydı, paniğe kapılmak akıllıca olurdu.

Ancak, en kötü eleştirmenlerin protesto gösterilerine rağmen, Bitcoin geçen yılki rally’sinde bazı yatırımcıların yaptığı gibi spekülasyonlar için sadece boş bir araç olmadığını gösterdi.

Bitcoin’in protokol geliştirmesi ilerlemeye devam ediyor. Destekçiler ağın giderek artan sıkıntılarının çoğunu hafifleteceğine inandığı Lightining Ağı resmen test aşamasındayken bile tarihi kilometre taşlarına ulaşmaya devam ediyor.

Spekülatörlere gelince, onları da heyecanlandırmak için ufukta güzel haberler var. Digital ödeme aplikasyonu olan Square Cash, Bitcoin’e verdiği desteği Abd’li tüm kullanıcılara sundu. Bu da ilerleyen pazarlara yeni yatırımcılara Bitcoin’i tanıtmayı kolaylaştıracak.

Ancak mobil aracılık uygulaması Robinhood, ayın sonuna kadar Bitcoin ve Ethereum ticaretine destek eklemeyi planlıyor. Bu şirketlerin birçoğu eski yatırımlarla kripto para birimlerini yan yana satma olanağı sunuyor. Kabul edersek, bu yeni işlevler başladığında yalnızca sınırlı bir coğrafi bölgeden gelen kullanıcıları destekliyor olacak ancak böyle bile, bir milyondan fazla kullanıcı önceden erişim için önceden kayıt yaptırmış durumda.

Ccn

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin