Rob Sluymer: “Bitcoin'in toparlandığını görmek cesaret verici.”
Rob Sluymer: “Bitcoin'in toparlandığını görmek cesaret verici.”

Rob Sluymer: “Bitcoin sahipleri şimdi 200 haftalık hareketli ortalamaya dikkat etmeli.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para fiyatları, Pazartesi günlerinde genellikle yükseliş eğilimine girer. Bu Pazartesi de beklenen durum gerçekleşti ve büyük kripto paraların çoğunluğunun, akşam alım satım işleminde çift haneli kazançlar göstererek yükseldiği görüldü. Ünlü analist Rob Sluymer, Bitcoin sahiplerinin uzun vadede 200 haftalık hareketli ortalamaya dikkat etmeleri gerektiğini belirtiyor.

Kripto para piyasası değerini katladı

Pazartesi günü lider kripto para birimi, 3.500 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Yazım sırasında Bitcoin, %8 oranında artışla 3.548 dolar seviyesinden işlem görüyor. CoinMarketCap’ın verilerine göre, Cumartesi günü tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 16 ayın en düşük seviyesi olan 100 milyar dolara geriledi. Ancak, Pazartesi günkü geniş tabanlı ralli, düşüşe bir son verdi ve piyasa değerine 13 milyar dolar ekledi. Yazım sırasında kripto para piyasası değerinin 113,6 milyar dolara ulaştığı görülüyor. Oanda Asya Pasifik ticaretinin başkanı Stephen Innes, kripto para fiyatlarının daha da düştüğünü belirtiyor. Ayrıca analist, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Kripto para piyasalarının, nihayetinde yatırımcıların değerlemeyi haklı çıkarabilmeleri ve değerlemeleri belirleyebilmeleri için şimdi daha düşük işlem yapmasını beklemeliyiz. Ancak, küresel piyasaları bir araya getirerek güney pazarları ve hatta yatırımcıların BTC’ye içsel bir değer verememesi gerçeğine rağmen, benim görüşüme göre kripto paralar daha az cazip hale geliyor.

Rob Sluymer: “Bitcoin’in toparlandığını görmek cesaret verici.”

Fonstrat Global Advisors’daki teknik strateji uzmanı Rob Sluymer, Bitcoin sahiplerinin uzun vadede 200 haftalık hareketli ortalamaya dikkat etmeleri gerektiğini söylüyor. Analist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin’in bir sonraki destek seviyesine yanıt vermeye başladığını görmek kayda değer/cesaret verici. Yatırımcılara şimdi, uzun vadeli riski yönetmek için 200  SMA’yı (basit hareketli ortalama) 3.100 ila 3.200 dolarlık bir stop-loss seviyesi olarak kullanmalarını tavsiye ediyoruz.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin