Kripto tahminleri tutan Keiser: Bitcoin (BTC) güçlü bir patlamanın eşiğinde!
Kripto tahminleri tutan Keiser: Bitcoin (BTC) güçlü bir patlamanın eşiğinde!

Rivemont Crypto Fund: “6.000 dolar Bitcoin için çok önemli!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanada merkezli bir kripto para fonu olan Rivemont Crypto Fund, Bitcoin için 6.000 doları, önemli bir destek seviyesi olarak tanımladı. Bu açıklamanın detayları fonun Facebook hesabından bir gönderide yayınlandı.

Bir ETF onayı, piyasanın geleceğini belirleyecek en ciddi konulardan biri

Bitcoin fiyatının bir sonraki yönü, bir süredir kripto dünyasında tartışılan bir konu. Genel beklenti lider kripto paranın 2018’in ikinci yarısında yükseleceği yönünde.

Son birkaç aydaki Bitcoin fiyat hareketleri, 2017’nin sonunda Bitcoin, 20.000 dolarlık zirveye ulaşmasının ardından bir çekilme sürecine girdi. Ancak son birkaç haftada piyasanın hareketlenmesi yatırımcıların beklentiye girmesine neden oldu. Bir ETF onayı, piyasanın geleceğini belirleyecek en ciddi konulardan biri. Bitcoin fiyatı 8.000 doların üzerine çıktığında yatırımcılar fiyatların yükseleceğini düşünmeye başladı.

Rivemont Crypto Fund, sektördeki ihtiyatlı oyuncular arasında

Rivemont tarafından yapılan değerlendirmede şu ifadeler yer alıyor

Piyasa, Bitcoin tabanlı bir ETF ile ilgili herhangi bir habere özellikle duyarlı durumda. Pantera Capital’in CEO’su Dan Morehead’in de dediği gibi piyasa oyuncularının haberlere abartılı bir tepki gösterdiğini söyleyebiliriz.

Rivemont’un mevcut piyasa koşullarında ihtiyatlı oyuncular arasında bulunması tesadüf değil. Fon, portföyünün dağılımının %72,2’lik bir oranla nakitte, %19,4 ile Bitcoin’de ve %8,4 ile Ethereum’da bulunduğunu açıkladı.

“Birkaç net sinyalle teyit edilen güçlü bir geri dönüş için bekliyoruz.”

Rivemont tarafından yapılan değerlendirmede şu ifadeler yer alıyor:

6.000 dolarlık güçlü bir destekten toparlanma olup olmayacağını söylemek için çok erken. Birkaç net sinyalle teyit edilen güçlü bir geri dönüş için bekliyoruz. 6.000 dolarlık desteğin çok önemli olduğunu söylemeye gerek yok. Bu eşiğin üzerindeki herhangi bir fiyatı, gelecekteki fiyat aksiyonu için olumlu görüyoruz.

Rivemont, piyasa, özellikle düzenleyici kurumlardan bazı önemli kararları beklerken, teknik olarak, piyasa yapıcıların ve büyük oyuncuların, Bitcoin yaşamında ve genel olarak kripto para birimlerinde önemli olduğunu kanıtlayan bir destek üzerinde sabitlendiklerini belirtiyor.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin