TransferGo xRapid ürününü kullanıyor
TransferGo xRapid ürününü kullanıyor

Ripple ürünlerinin potansiyelini bir şirket daha onaylıyor: TransferGo!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha fazla şirket Ripple’ın xRapid’i ile birlikte oluyor. Pazartesi günü üç şirket planlarını açıkladıktan sonra, TransferGo da küresel serbest havale transferleri için xRapid’i kullanacağını açıkladı. Havale işlemlerinin daha verimli hale getirilmesi için herhangi bir teknolojinin kullanılması, olumlu sonuçlar verebilir.

TransferGo xRapid ürününü kullanıyor

TransferGo gibi şirketlerin, Ripple’ın sunduğu yenilikleri görmesi hiç kimseyi gerçekten şaşırtmaz. Ripple gerçek bir kripto para şirketi olmasa da, Blockchain teknolojisi finans sektörüne birçok olumlu değişiklik getirebilir. Özellikle sınır ötesi ödeme departmanında, işler hiç şüphesiz ileriye doğru çok ilginç olacak.

2018 Swell konferansı sırasında, şirketin CEO’su Daumantas Dvilinskas şirketin xRapid teknolojisini ileriye taşıyacağını doğruladı. Şirket, küresel gerçek zamanlı bir anlaşma yapmak istiyor ve bu değişikliği uygulamak için uygun teknolojiye ihtiyaçları olacak. Aynı zamanda Dvilinskas, tüm dünyadaki tüketicilere her an erişilebilen TransferGo FREE hizmetini de duyurdu.

Küresel ödemelerden sürtünmeyi kaldırmak, geçtiğimiz on yıl boyunca hizmet sağlayıcılar için süregelen bir sorundu. Önemli ilerlemeler yapmak yerine, çoğu şirket gerçek transferlerle uğraşırken nispeten yüksek ücretler ve uzun gecikmeler sağladı. TransferGo mevcut durumdan çok memnun değil, bu yüzden biraz farklı şeyler yapmaya çalışıyorlar.

TransferGo, global serbest havale transferleri için xRapid entegrasyonunu onayladı

xRapid kullanımı firmanın en aktif bölgelerinde maliyetleri azaltmaya devam etmesini sağlayacak. Ripple’ın teknoloji yığınını birleştirmeden önce, TransferGo bazı bölgelerde bu ücretleri %90’a kadar azaltmayı başardı. Ayrıca şirket, 30 saniyenin altında bir yerleşim süresini başarıyla sürdürdü. xRapid ile bu sayılar önümüzdeki yıllarda daha da geliştirilebilir.

xRapid’in önemli faydalarından bazıları göz ardı edilmemeli. API ile standartlaştırılması, müşterilerin risk profillerinin etrafında paylaşılan sorumluluk için daha hızlı bağlantılar ve gerçek zamanlı mesajlar oluşturabilir.  Görünüşe göre, Ripple’ın teknolojisi, hem şimdi hem de öngörülebilir gelecekte, Transfergo için büyük bir değere sahip olacak.

TransferGo’nun sınır ötesi transferleri ücretsiz yaparak ne kazanacağını merak etmesi gerekir. Şirketin ÜCRETSİZ hizmeti bu konuda oldukça ilginç bir deneyim olacak. Oluşturulacak ücretler olmadan, gelir modellerinin gelecekte nasıl etkileneceği biraz belirsiz. Aynı zamanda, xRapid hakkında tutkulu olanlar, bu teknolojiyi yeni bir şirkette görecekler.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin