MoneyGram ve ripple
Ripple, MoneyGram ile anlaşmasını genişletiyor

Ripple’ın xVia ürününü bir şirket daha kullanıyor: Ripple ürünleri ile fark yaratıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MoneyTatch, ilk kez sınırlarını aşan sınırsız işlemlerini, Ripple’ın xVia ürünü kullanarak Malezya’dan gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Artık Ripple’ın xVia ürününü MoneyTatch şirketi de kullanıyor

MoneyMatch CEO’su Adrian Yap, konuya yönelik şunları söyledi:

Bu duyuruyu bugün yapmaktan gurur duyuyoruz, çünkü Malezya’da genç Malezyalılar tarafından yapılan bir FinTech girişiminin Ripple Blockchain’e entegre olabildiği ve Malezya’dan Avrupa’ya canlı meşru bir uluslararası para transferini gerçekleştirebileceğine dair açık kanıtlar sunduk.

MoneyMatch ekibi, şirketin sorunsuz ve hızlı sınır ötesi işlemlerini sağlamak için kripto para şirketinin xVia teknolojisini entegre etmesi için Ripple ile ortaklık kurduğunu söylüyor. Şirket tarafından hazırlanan raporda, Ripple’ın teknolojisinin Malezya’dan İspanya’ya para göndermek için kullanıldığı ve böylece Malezya ringitlerini euroya dönüştürdüğü belirtiliyor. MoneyMatch ayrıca, işlemin birkaç saat içinde tamamlandığını, SWIFT gibi geleneksel ekosistemlerdeki işlemlerin günler alacağını da ekliyor.

MoneyMatch, bu ürünle Malezya’dan Almanya, Letonya ve İrlanda’ya ticaret gerçekleştirdi

Firmanın raporlarına göre, İspanya’ya yapılan işlem tamamlandığında MoneyMatch, Malezya’dan Almanya, Letonya ve İrlanda’ya ticaret gerçekleştirdi. Şirket, çeşitli ağlarda sınır ötesi ödemelerin yapılmasını sağlamak için Ripple’ın xVia arayüzünü kullanacak. Platio’nun CEO’su Dima Okhrimchuk 28 Ağustos’ta düzenlenen basın açıklamasında şirketin misyonunu kısaca şu sözlerle açıkladı:

Platio, hem kripto hem de fiat finansal sistemlerden en iyi özellikleri almayı hedefliyor. Akıllı bankacılık ekosistemimiz, bir varlık olarak kriptoya olan güveni arttırmak ve küresel olarak benimsenmesini sağlamak için hazırlandı.

Ripple’ın ortağı Santander, SWIFT Global Payments Innovation ile gündemde

Ripple’ın bankacılık sektörüne hızlı girişi, İspanya gibi ülkelerde faaliyet göstermek için Swıft ile işbirliği yapan kripto para şirketinin ortağı Banco Santander’in haberi ile aynı döneme denk geliyor. Santander konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

SWIFT gpi ile, Santander artık hızlı bir sınır ötesi ödeme hizmeti sunabilir: Gerçek zamanlı ödeme takibi ve banka ücretleri ve döviz kurlarında şeffaflık.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin