Ripple fiyat analizi: XRP için detaylı teknik görünüm ve beklenen seviyeler
Ripple fiyat analizi: XRP için detaylı teknik görünüm ve beklenen seviyeler

Ripple’ın XRP tokeni ilk kez bir ABD Hükümet belgesinde yer aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın, fon transferi piyasasındaki yeni gelişmelere odaklanan bir CFPB belgesinde adı geçiyor. Ripple ’ın piyasa sermayesine göre en büyük üçüncü kripto parası XRP’nin ilk kez resmi bir ABD hükümet belgesinde bütünüyle bahsedilmesi dikkat çekti.

Finans sektöründe tüketicilerin korunmasından sorumlu olan bağımsız bir ABD Kurumu olan Tüketici Finansal Koruma Bürosu (CFPB), fon transferi kuralında sınırlı bir miktar para transferi yapan kurumlar için uyum maliyetlerini azaltmaya izin verecek güvenli bir birim oluşturulmasını önerdi.

CFPB havale piyasasının, sınır ötesi ödeme sağlayıcıları tarafından en ileri teknolojilerin dâhil edilmesinden dolayı kuralın uygulanmasından bu yana “önemli değişikliklerle” karşı karşıya olduğunu belirtiyor.

Fon transferlerinde Ripple ‘ın avantajlarından bahsedildi

Belge, Ripple’in, SWIFT Küresel Ödeme İnovasyonu (SWIFT GPI) ürünü ve banka dışı finans şirketleriyle birlikte sektörü değiştirenlerden biri olduğunu belirtiyor.

Ortaklıklarını genişleterek büyümeye devam eden sanal para şirketi Ripple, sınır ötesi ödemeleri desteklemek için bir ödemeler platformu sunarken bu transferlerin etkili şekilde geçekleştirmek için ise sanal para birimi XRP’yi kullanıyor.

Ayrıca, CFPB, Ripple ürünlerinin benimsenmesinin bankalara, transferlerinin göndermeden önce alıcıların eline ne kadar geçeceğini bilmelerini sağlayabildiğini belirtiyor.

Ancak, havale şirketleri tarafından sunulan avantajlara rağmen, hızlı bir değişiklik beklenmiyor. CFPB, yakın zamanda mevcut bankacılık sistemini değiştirmek zorunda olmadıklarına inanıyor. Ancak, ne olursa olsun bu gelişme,  Ripple ve kripto para endüstrisi için önemli bir dönüm noktası olarak görülebilir.

u.today


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin