Ripple’ın topluluk gecesi XRP ticaretini arttırabilir
Ripple’ın topluluk gecesi XRP ticaretini arttırabilir

Ripple’ın topluluk gecesi, XRP’yi 1 dolara götürebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple Labs, Blockchain haftasının bir parçası olarak, Consensus 2018 kripto para birimi konferansıyla aynı zamana denk gelen bir etkinlik düzenliyor. Ripple Labs’in düzenlediği topluluk gecesi etkinliğinde, Ripple topluluğu üyelerinin başarıları ve XRP’nin önemli bir para birimi olarak gelişimi kutlanacak. Peki Ripple’ın topluluk gecesi, XRP’yi 1 dolara götürebilir mi?

Ripple’ın topluluk gecesi XRP ticaretini arttırabilir

Bu Ripple topluluğuna, XRP’nin son birkaç gün içinde yüz yüze geldiği kasvetli piyasa durumundan kurtuluş sağlayacak. Ayrıca topluluk, birazda olsa Ripple Labs’e karşı açılan mahkeme davasından da uzaklaşmış olacak. XRP’nin bir menkul kıymet olarak sınıflandırılması konusu, XRP’nin itibarına zarar verdi. Ancak, bu durum mahkeme sonuçlanana kadar gerçekleşmeyecek.

Ripple topluluğu gecesi çok eğlenceli bir şekilde tanıtıldı ve topluluk üyelerinin etkinliğe ücretsiz bilet ile katılmaları için rekabet etmeleri adına bir yarışma düzenlendi. Ayrıca, Ripple topluluk gecesinde Snoop Dogg’dan bir performans da sergileyecek. Yazım sırasında, Ripple fiyatı kısa bir ilerleme kaydediyor. Bugün XRP, %0,41 oranında bir artışla 0,73 dolara yükseldi, bu kesinlikle piyasaların Salı sabahı aldığı olumlu bir hamlenin etkisi. Belki de, Snoop Dogg’un varlığı ve parti atmosferine etkisi, bazı insanların Ripple gemisine geri dönmelerine ve tekrar ticareti artırmaya başlamasına yardımcı olabilir.

Ripple’ın topluluk gecesi, XRP’yi 1 dolara götürebilir!

Bütün bunların yanı sıra en heyecan verici olan şey, Ripple’ın bu topluluk gecesini büyük bir açıklama yapmak için kullanması olasılığı. Çok büyük bir duyuru ile XRP fiyatlarının tırmanışa geçmesini herkes istemez mi? Kripto para sektöründeki herkes şu an Ripple’ın bu etkinliği büyük bir duyuru yapmak veya hatta yeni bir ürün lanse etmek için kullanacağını düşünüyor. Bu durumda, Ripple’ı sabah 1 dolar aralığında görmeyi bekleyebiliriz.

Bu elbette spekülasyona dayanır. Ripple’ın topluluk gecesi, büyük bir duyuru yapmak için ideal bir platform. Ancak, iklimin geri kalanında Ripple’ın etrafını saran davalar ile neler olup biteceğini düşünmeliyiz. Ancak genel beklentiyle uyumlu olarak Ripple’ın topluluk gecesinin XRP’yi 1 dolara götüreceğini bekleyebiliriz.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin