Litecoin fiyatı zarar riskini azaltmak için mücadele ediyor
Litecoin fiyatı zarar riskini azaltmak için mücadele ediyor

Litecoin fiyatı zarar riskiyle karşı karşıya: LTC nasıl düzeltilecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı (LTC) 140 dolar destek seviyesinin üzerinde kalamadı ve ABD dolarına karşı geriledi. LTC/USD paritesi alıcıların kontrolünü kaybetti ve fiyat şimdi daha fazla zarar riskiyle karşı karşıya. Litecoin fiyatı zarar riskiyle karşı karşıya kalarak artış eğilimini sonlandırdı.

  • Litecoin fiyatı, ABD doları karşısında 140 dolarlık desteğin üzerindeki pozitif eğilimini devam ettiremedi.
  • LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 140 dolardan direnç oluşturan bir bağlantı eğilimi trend çizgisi var.
  • Parite şu an 130 dolarlık destek seviyesine doğru daha fazla düşüş riski taşıyor.

Litecoin’in teknik göstergelerle fiyat tahmini

Dün, ABD dolarına karşı 140 dolarlık desteğin üzerinde kalan Litecoin fiyatının şansını tartıştık. LTC/USD paritesi belirtilen desteği alamadı ve 153 dolarlık yüksek salınımın düşüşünü sürdürdü. Grafiğe bakıldığında fiyat, 140 dolarlık desteğin altına düştü ve hatta 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına yerleşti. Son ayağın %61,8 Fib düzelme seviyesinin altında 131,23 dolardan 153,04 dolara kadar bir kırılma vardı.

Litecoin, daha fazla kayıp için kapıları açtı ve fiyatı 135 dolar seviyesine doğru işlem gördü. Fiyatın alıcılar tarafından görülmesinden ve konsolidasyon kayıplarının başlamasından önce, 134,19 dolar seviyesinde bir düşüş oldu.

Litecoin fiyatı zarar riskiyle karşı karşıya: LTC nasıl düzeltilecek?
Litecoin fiyatı zarar riskiyle karşı karşıya: LTC nasıl düzeltilecek?

Litecoin fiyatı zarar riskini azaltmak için mücadele ediyor

Yukarı yönde ilk direnç, son gerilmenin %23,6 Fib düzelme seviyesinin yaklaşık 134,19 dolardan 153,04 dolara yükseldiğini gösteriyor. Ayrıca, LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 140 dolardan dirençli bir bağlantı eğilimi trend çizgisi de bulunmakta. Daha da önemlisi, 100 saatlik basit hareketli ortalama, 142 dolara yakın ve son düşüşün %38,2 Fib iyileşme seviyesi 153,04 dolardan 134,19 dolara yükseldi.

Bu nedenle, fiyatın daha yüksek olması durumunda, önceki destek seviyelerinin 140 dolar ve 142 dolar seviyelerinde olması yakın vadede yükselmeyi engelleyecek. 142 doların üzerindeki başarılı bir kapanış, 150 dolar seviyesinin üzerinde bir itme için kapıları açabilir. Kapak tarafında, fiyat daha yükseğe ve aşağı doğru hareket edemezse, belki de 131,20 dolarlık son salıncak düşük olabilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin