Chris Larsen, Forbes 400'ün milyarder listesine giren ilk kripto kişiliği!
Chris Larsen, Forbes 400'ün milyarder listesine giren ilk kripto kişiliği!

Ripple’ın kurucularından Chris Larsen, Forbes 400’ün milyarder listesinde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın (XRP) kurucularından Chris Larsen, Forbes 400’ün milyarder listesine dahil ediliyor.

Chris Larsen, Forbes 400’ün milyarder listesine giren ilk kripto kişiliği!

Ripple kurucu ortağı olan Chris Larsen,  Perşembe günü açıklanan Forbes 400 listesine girdi. Larsen, 2,1 milyar dolarlık tahmini net varlığıyla, dünyadaki en zengin insanlar listesinde 383. sırada yer alıyor.  Bitsonline’ın bildirdiği gibi, Larsen kripto para sektöründen listede yer alan ilk kişi olduğu için bu “başarı” dikkat çekici.

Larsen’in gelirleri esas olarak 5,19 milyar XRP tokeninden ve Ripple Labs’deki %17’lik payından geliyor. Larsen’in mal varlıklarının değeri büyük ölçüde tokenin ticaret değeri ile ilgili. Yılın başında XRP tokeninin değeri 3,82 dolar civarında iken, Larsen dünyadaki en zenginler listesinin ilk 5’indeydi ve Facebook’un Mark Zuckerberg’i ile birlikte 59 milyar dolarlık net değeri vardı.

Ripple Labs CEO’su Brad Garlinghouse, listede yer almıyor

Bununla birlikte, bugün XRP tokeninin 0,47 dolar gibi bir  değer kazanmasıyla, Larsen’in mal varlığının değeri 2,1 milyar dolara düştü ki bu da Forbes 400 listesine dahil edilecek minimum varlık. Diğer yandan, Ripple Labs CEO’su Brad Garlinghouse’nin maalesef birikmiş zenginlikleri, Larsen’in bildirilen tahmini mal varlıklarında daha az. Bu nedenle listede yer almıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin