XRP analisti önümüzdeki iki ayı işaret etti: Yükselişe hazır olun!
XRP analisti önümüzdeki iki ayı işaret etti: Yükselişe hazır olun!

Ripple’ın eski CTO’su anında para kazandıracak uygulama başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın eski CTO’su Stefan Thomas tarafından başlatılan yeni şirket Coil’in platform için açık bir beta uygulaması başlatıldı. Coil, web içeriğinde gerçek zamanlı para kazanmayı hedefliyor.

Ripple’ın eski CTO’su Codius’u tekrar canlandıracak

Proje, Codius adındaki bir projenin küllerinden yükselir. Codius, Ripple’ın geliştirdiği akıllı bir sözleşme platformuydu ve Thomas ekibin bir parçasıydı. Ripple, yararlılığına olan inanç eksikliğinden dolayı 2015’te uygulamayı iptal etti.

Thomas Codius, Coil projesinin omurgası olarak kullanmayı planlıyor. Buradaki fikir, Brave tarayıcısının yaptığı gibi dijital içeriğin yaratıcılarına mikro ödemeye izin vermek. Thomas, platformunun güçlü yanlarından birinin, ödemelerin gerçek zamanlı olarak gerçekleşebilmesi ve yeni iş modellerine teşvik etmesi olduğunu vurgulamakta. Bu durumu Thomas şöyle açıklıyor:

Web sitesi, olduğu gibi anında parayı alır, böylece onlara gerçek tepki verebilir ve ekstra hizmetler sağlayabilir.

Coil nasıl bir uygulama?

Bu alanda tek olmamakla birlikte Coil, içeriğin mikro ödemeler yoluyla ana akım içine para kazandırmasını sağlayan uygulamada olabilir. Aşırı olarak ele alındığında, bu büyük şirketlerin ve medya imparatorluklarının internet içeriğinin çoğunda sahip olmalarını baltalayabilir. Umarım Bobin veya benzer bir proje bu vizyonu yerine getirir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin