Ripple’ın en büyük ortağından dava sonrası çarpıcı XRP açıklaması
Ripple’ın en büyük ortağından dava sonrası çarpıcı XRP açıklaması

Ripple’ın en büyük ortağından dava sonrası çarpıcı XRP açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Japonya’daki büyük Ripple ortağı SBI Group, kripto borsalarının XRP’yi bir menkul kıymet değil, kripto para birimi varlığı olarak işlemeye devam edeceğini söylüyor.

SBI CEO’su Yoshitaka Kitao, Ripple’ın Japonya’daki ana ortağı SBI Group tarafından SEC’in açtığı davayla ilgili olarak bir başka açıklamayı Twitter’da paylaştı.

XRP

“XRP, Japon yasalarına göre bir kripto para birimi varlığıdır”

Nomura Araştırma Enstitüsü’nden bir yazarın makalesine atıfta bulunan belge, Japonya Fonları Uzlaşma Yasası uyarınca, SEC’in ABD için olduğunu iddia ettiği gibi XRP’nin bir kripto para birimi varlığı olduğunu ve bir menkul kıymet olmadığını belirtiyor

Bu nedenle belge, ABD düzenleyicisinin Ripple’ı “kayıtsız yatırım sözleşmeleri”, yani menkul kıymetler satmakla suçlama girişimlerine bakılmaksızın, XRP’nin Japon dijital borsalarında bir kripto varlığı olarak ticaret yapmaya devam edeceğini söylüyor.

Açıklama, ilgili taraflara SBI Group’un doğrudan XRP’ye değil, Ripple hisselerine yatırım yaptığını hatırlatıyor. Bununla birlikte, SBI Group’un sahibi olduğu SBI VC Trade borsasındaki traderların ihtiyaçlarını karşılamak için Ripple’dan XRP satın alıyor.

Bu nedenle, borsalardaki mevcut XRP düşüşünün SBI’nin iş sonuçlarını etkilemediği belirtiliyor.

SBI, ABD’nin ötesinde Ripple’ın genişlemesini desteklemeye devam edecek

Bültenin yazarları, okuyuculara, Asya ve Avrupa’daki birçok finans kurumunun, döviz işlemleri için Ripple’ın teknolojisini kullanmayı düşündüğünü hatırlattı. Bu teknoloji XRP kullanılmasa bile transfer ücretlerini önemli ölçüde düşürüyor.

ABD hükümeti ile anlayış eksikliğinden dolayı Ripple, ABD’den ayrılmayı düşünüyor ve bu sonbaharda bildirildiği üzere, genel merkezi için daha kripto dostu yargı bölgelerine bakıyor.

SBI, ABD dışındaki ve özellikle Japonya’daki genişlemesinde Ripple’ı desteklemeye devam edeceğini söylüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin