Ünlü analist açıkladı:
Ünlü analist açıkladı: "Bu altcoin'in ilk yatırımcıları milyoner olabilir!"

Ünlü trader 2021’de 100 kat artacak dediği altcoin’leri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto traderı ve etkileyici Lark Davis, önümüzdeki yıl potansiyel olarak 100 kat kazanç sağlayabileceğini söylediği beş düşük değerli kripto varlığını açıklıyor.

Injective Protocol

Davis’in listesinin başında, tek boynuzlu at veya milyar dolarlık piyasa değeri olan bir varlık olmak için gerekenlere sahip olduğunu söylediği Injective Protocol (INJ) var.

“[Injective Protocol], geniş bir yelpazede farklı türev ürünleri getirecek olan ikinci katman merkezi olmayan bir borsadır… Injective Protocol, faaliyete geçtiğinde ana ağda sıfır gaz ücretine sahip olacak ve süper yüksek hızda olacak. Bu, günümüzde insanların kullandığı, hem yavaş hem de pahalı olan, merkezi olmayan borsaların çoğundan büyük bir fark… INJ tokenı, yazma işlevlerine sahip bir yönetim tokenı. Böylece sahipler için uzun vadeli bir token hızı sağlıyor. “

Kylin Network

Listedeki iki numara Kylin Network. Davis, projeyi Polkadot (DOT) ekosistemi için yeni bir oracle oyunu olarak tanımlıyor.

“Geçen yıl oracles ve Polkadot çevresinde ne kadar heyecan olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu gelişme, bu eğilimlerin her ikisine de giren bir kripto para. Bu Polkadot tabanlı bir oracle.”

Kripto etkileyicisi, Kylin Network’ün veri analizi ve veri piyasası gibi ek özelliklerle birlikte geldiğini vurguluyor. Ancak Davis, projenin ana ağının 2021’in 3. çeyreğine kadar başlamayacağını belirtti.

Terra Virtua

Trader listesinde üçüncü sırada Terra Virtua (TVK) var. Davis, misli olmayan token’larda (NFT’ler) yükseliş gösterenlerin protokolü yakından takip etmesi gerektiğini söylüyor.

“Terra Virtua, bazı gerçek mega markalarla çalışan tam etkileşimli bir VR (sanal gerçeklik) platformudur. Bildiğiniz gibi NFT’ler süper, çok sıcak bir konu. Eşsiz dijital koleksiyonlar halihazırda onlarca, hatta bazen yüz binlerce dolara satılıyor… Terra, NFT teknolojisini sıcak markalar, blockchain teknolojisi, AR (artırılmış gerçeklik) ve VR teknolojisini karıştırarak bir sonraki seviyeye taşıyor.”

PowerTrade

Dördüncü sırada PowerTrade (PTF) var. Davis’e göre, küçük piyasa değeri olan kripto para, token satışından bu yana radarın altında uçuyor.

“PowerTrade bir Bitcoin opsiyon ticaret platformu. Fikirleri Robinhood benzeri bir kullanıcı deneyimi olmak ama kripto traderları için temelde engelleri azaltmak, opsiyon traderları için mobil öncelikli bir yaklaşım benimsemek. Sadece Bitcoin ile kalmayacaklar. Bir sürü başka kriptoyu da getirecekler… Bunun ciddi anlamda büyük destekçileri var. Pantera burada. CoinGecko ve Synthetix’in kurucuları var. Bütün bunlar bu projeye çok fazla ağırlık ve ciddiyet veriyor. Bu kadar düşük piyasa değeri olan bir kripto para için bu gerçekten bir anormallik. “

APY.Finance

Davis’in listesindeki son para, kendisini “verim çiftçiliği robo danışmanı” olarak tanımlayan APY.Finance (APY).

“[APY.Finance], DeFi (merkezi olmayan finans) kullanıcıları için minimum tahşidat ile gerçekten iyi getiri elde etmelerine izin vererek giriş engelini, zaman taahhüdünü ve maliyeti azaltmayı hedefliyor. Platform, temel olarak risk tolerans seviyenize bağlı olarak size en iyi verimi bulma işini gerçekleştiriyor.”

Davis, APY.Finance’in DeFi getiri toplayıcı yearn.finance (YFI) ile bazı benzerlikleri olsa da, APY’nin YFI’nin piyasa payının küçük bir yüzdesini bile ele geçirmesi durumunda ciddi kazançlar elde edebileceğini vurguluyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin