TRON’dan kâr elde edebilmek için hala çok zaman var!
TRON’dan kâr elde edebilmek için hala çok zaman var!

TRON’dan kâr elde edebilmek için yapılması gereken 4 şey!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Mayıs’ta MainNet (ana ağ) açılışını beklemekten sıkıldınız mı? TRON (TRX)’un ne zaman ayağa kalkacağını merak ediyor musunuz? TRON’un bundan sonra nasıl hareket edeceğini ve 31 Mayıs’ta hangi seviyelere çıkacağını merak eden Telegram gruplarındaki diğer TRON yatırımcıları ile sürekli olarak mı sohbet mi ediyorsunuz? TRON’dan kâr elde edebilmek için bu süreçte ne yapılması gerektiğini mi araştırıyorsunuz?

TRON’dan kâr elde edebilmek için hala çok zaman var!

Yukarıdaki soruların herhangi birine evet cevabını verdiyseniz, TRON’un ana ağının piyasaya sürülmesine kadar geçen süreyi kolaylaştırmaya yönelik bazı öneriler sizler için aşağıda sıralandı. Ana ağ için mevcut geri sayım saati 24 gün, 11 saat 30 dakikadır. Bu, aşağıda ayrıntılı olarak açıklandığı üzere iyi bir TRON yatırımı için çok fazla zaman demektir.

1. Daha fazla TRON

Güncel piyasa analizine göre, TRON piyasa değeri ile şu anda 10. sırada yer alıyor. TRON şu anda 0,08 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Mevcut destek seviyeleri yaklaşık 0,08 ila 0,077 dolar arasında. Bu, MainNet’in piyasaya sürülmesini beklerken piyasalarda daha fazla TRON elde etmek için iyi bir zaman olacağını göstermekte.

2. Geri sayımı bir mobil veya PC uygulamasıyla senkronize edin

Teknolojinin güzelliği, cep telefonlarımızda ve PC’lerde/Mac’te bir dizi geri sayım uygulaması bulunması. Tek yapmamız gereken onları indirmek veya etkinleştirmek, ardından bunları TRON web sitesi ile senkronize etmek. Başka bir seçenek de, lansmandan önceki farklı günlerde bir grup takvim hatırlatıcısı ayarlamak olabilir: 14, 10, 7, 5 veya 31 Mayıs’tan 3 gün önce.

3. Yeni bir yetenek öğrenin

21 gün içinde yeni bir beceri veya zanaat öğrenilebileceği söyleniyor. TRON geri sayımına 24 gün var. Belki de, dolabınızda duran o elektro gitarı çalmayı öğrenmenin zamanı geldi. Belki de sigarayı içmeyi bırakmayı denemek isteyebilirsiniz. Şimdi TRON’un MainNet lansmanını beklerken bunu yapma zamanı!

4. Her zamanki gibi mevcut işle devam et

Kişinin herhangi bir çözüm bulmaya çalışırken bildiği bir şey, her zaman hiçbir şey yapmama ve her şeyin olduğu gibi devam etmesini sağlama seçeneğinin olmasıdır. Bazı büyük imalat şirketlerinde bir elektrik mühendisi olduğunu ve floresan tüplerinin daha fazla enerji tasarruflu LED’lere geçişinin, mevcut olanların yanmasını beklemeden yapılması halinde şirkete 5.000 dolara mal olacağını düşünürsünüz. Ee peki ne yapıyorsun? Hiçbir şey yapmıyorsun. Bu durumda, her zamanki gibi iş ile devam edin. TRON Telegram grubunda sohbet etmeye devam edin. Her Justin Sun tweetini retweetlemeye devam edin. Merkezi olmayan bir internet vaat eden proje hakkında emin olun. TRX HODLer gibi bullish olmaya devam edin!

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin