Ross D’Arcy:
Ross D’Arcy: "Sınır ötesi işlemlere odaklanıyoruz."

Ripple’dan Ross D’Arcy: “Tüm bankalar kripto paraları kabul edecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple Satış Direktörü Ross D’Arcy, Ripple’ın gelişmelerini ve kuruluşun ödemeler pazarındaki sorunları çözme amacından bahsetti.

Ross D’Arcy: “Sınır ötesi işlemlere odaklanıyoruz.”

Ayrıca D’Arcy, Ripple’ın sınır ötesi işlemlerin basit ve etkili bir şekilde yapılmasına odaklanmak istediğini belirterek şu açıklamaları yapıyor:

Herhangi bir POC veya bilim denemesi yapmıyoruz, gerçek kullanım durumlarını çözüyoruz.

Ripple yetkilisi: “Ripple’ın ürünlerinde hiçbir kısıtlama yok.”

D’Arcy, Ripple’ın xVia, xRapid ve xCurrent’ini kullanarak bankalarla olan bağlantı sorunlarını çözmeyi amaçladığını belirtiyor. Ayrıca, bugünün ödeme ağlarının güvenilir ve opak olmadığını da ekliyor. Yaptığı açıklamada, mevcut ağların, dijital varlıkların kullanımıyla ortadan kaldırılan birçok şartın yerine getirilmesi gerektiği gerçeğini de kapsıyordu. Ripple yetkilisi konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

Nijerya’da bir kişinin Meksika’daki birine para göndermek istediğini düşünün. Bu süreç, 400 yıldan fazla bir süredir bankacılığın yönettiği süreçle yürütülmek zorunda. Ripple’ın ürünlerinde ise hiçbir kısıtlama yok ve hatta hedef para birimini tutmanıza bile gerek yok.

Swift, Ripple (XRP) ve benzeri rakiplerine kendini göstermek istiyor

“Bankaların bu teknolojiyi benimsemeleri biraz zaman alacak.”

D’Arcy, dijital varlıkların bankalardaki likidite sorunlarını çözeceğini ve çok fazla sermaye oluşturacağını da sözlerine ekliyor. Bu, XRP’nin fon ödeme vaadi ile sadece birkaç saniyede yapılabilir. Ripple yetkilisi, bankaların bu teknolojiyi benimsemelerinin biraz zaman alacağını, bu yüzden küçük şirketlerin teknolojinin ilk kullanıcıları olacaklarını belirtiyor. D’Arcy konuya yönelik açıklamalarını şu sözlerle sonlandırıyor:

Kripto para birimi biraz daha düzenli ve sakin bir yaklaşımla ele alındığında, bankalar dijital varlıkların belirli kullanım durumlarını ele almak ve bundan faydalanmak için kullanılabileceğini anlayacak. Çok yakında bankaların teknolojiyi kucaklayacağını düşünüyorum.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin