Cory Johnson: “Para sınırlarını aşmak için çok pahalı.”
Cory Johnson: “Para sınırlarını aşmak için çok pahalı.”

Ripple’dan Cory Johnson, Swıft’i xCurrent’ın en büyük rakibi olarak görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın pazar stratejisti Cory Johnson, Ripple ve onun en büyük rakibi Swıft’in test senaryolarını ele aldı.

Cory Johnson: “Para sınırlarını aşmak için çok pahalı.”

Ripple’ın test senaryolarını tartışırken Cory, paranın sınırlarını aşmak için çok pahalı ve zor olduğunu belirtiyor. Ayrıca, küçük bir işletme için fazla masraflar nedeniyle sınırın ötesine geçmek zorlaşıyor ve bu da kârlarını azaltıyor.

Daha önce Ripple ekosistemine katılmış olan birçok banka olduğunu ve bu bankaların müşterilerinin paralarını daha az ücretle hızlı bir şekilde taşımak istediklerini belirtiyor. Bu senaryoda, bankaların maliyetlerini piyasaya göre indirebileceklerini ve bu sayede Ripple’ın yazılımını satın aldıklarını vurguluyor.

“Ripple pazara girene kadar transfer piyasasının durumu kötüydü.”

Ayrıca Cory, Ripple’ın xCurrent ürünlerinin en büyük rakibi olan Uluslararası Bankacılık konsorsiyumu Swıft’den bahsediyor. Swift’in 600 baz puana ulaşan bir oranı var. Cory konuya yönelik şunları söylüyor:

Bir ülkeden diğerine para göndermeyi hayal edin. Oraya varıp varmadığını bilmiyorsun, bilginin nerede olduğunu bilmiyorsun ve gönderdiği anda sana hiçbir bilgi geri göndermiyorlar. Bir sorunun çözülmesi için bir kaç gün beklemeniz gerekir. Ripple pazara girene kadar transfer piyasasının durumu buydu.

Ripple’ın pazar stratejisti: “Ripple ürünleri ile bankalar inanılmaz hıza ulaşıyorlar.”

Cory’e göre, Ripple müşterileri, daha önce görmedikleri şekillerde yazılım ürünleri üzerinden para transferleri ile ilgili detaylarını alıyorlar. Bir yıl önce Ripple, altı haftada bir  ekosistemine yeni ortaklar katıyordu. Ancak şimdi her altı günde bir yeni ortaklıklar yapıyor. Cory bunun dramatik bir fark olduğunu düşünüyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Yazılımımızı kullanan bankaların istedikleri doğruluğu elde etmekten bu kadar mutlu oldukları bir gün daha olacağını düşünüyorum. Ripple ürünleri ile inanılmaz hıza ulaşıyorlar.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin