Siacoin (SC) nedir?
Siacoin (SC) nedir?

Bittrex, Siacoin (SC) için USD pazarını açıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Bittrex, bugün Siacoin (SC) için yeni USD pazarı ekliyor. Eklenen likiditeye yanıt olarak kripto para birimi yaklaşık yüzde 2 artarak 0,0072 dolar seviyesinden işlem gördü.

Bittrex’te Siacoin (SC) için yeni USD pazarı başlatılıyor

CoinMarketCap verilerine göre Siacoin, 33. en büyük kripto para birimi. Bu kripto para biriminin likiditesi, Bittrex’in bugün Siacoin için yeni bir USD pazarı eklemesinden dolayı daha da genişliyor.  CoinMarketCap verilerine göre, SC bir dizi borsada listeleniyor. Binance, HitBTC, OKEx, Upbit, CoinEx, Poloniex, bu borsalar arasında ama SC bu borsalarda bir fiat para birimine karşı işlem görmüyor. 

Yazım sırasında Siacoin, son 24 saatte yaklaşık yüzde 3 oranında düşerek 0,0068 dolardan işlem görüyor. Kripto para, 257 milyon dolarlık bir piyasa değeri ile günlük işlem hacmini yaklaşık 6,7 milyon dolar seviyesinde yönetiyor.

Siacoin 24 saatlik fiyat tablosu - Kaynak: Coinmarketcap
Siacoin 1 haftalık fiyat tablosu – Kaynak: Coinmarketcap

Bittrex, ilk 50 kripto para birimi borsası arasında

İlk 50 kripto para birimi borsası arasında, Bittrex günlük işlem hacmini 27 milyon dolar civarında yönetiyor. Yaklaşık 276 pazar sayısına sahip olan bu borsa, kripto piyasasının geniş bir alanını kapsamakta. Bittrex konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

29 Ekim’de Siacoin için bir ABD doları (USD) piyasası başlatıyoruz. 1 Ekim’den önce oluşturulan uygun Bittrex hesapları zaten ABD doları işlemlerinde etkinleştirildi.

Siacoin (SC) nedir?

Siacoin bulut depolama alanını yeniden icat ediyor. Teknoloji, dünya çapındaki ana bilgisayarlarla dosya depolama gereksinimi olan kullanıcıları, düşük sabit sürücü kapasitesi sunan bağlantılarla birleştirir. Siacoin’in esas amacı insanların yüksek paralar ödeyerek dosyalarını merkezi olan şirketlerin veri merkezlerinde saklamalarının önüne geçmek. Blockchain teknolojisi, verilerini korur ve kullanıcılar ve ana bilgisayarlar için gelişmiş ekonomi sağlar.

Siacoin Blockchain’i, bu pazarın bir aracı olmadan çalışmasına izin veriyor. Siacoin, akıllı sözleşmelerle depolama işlemlerini güvence altına alır ve geleneksel bulut sağlayıcılarıyla karşılaştırıldığında daha güvenilir ve uygun fiyatlı bir teklif sunar. Hiçbir kişi ya da kuruluş, madencilere, geliştiricilere ya da herhangi bir hükumete değil, verilere erişimi sansürlemez ya da reddedemez. Siacoin’in dağıtık, merkezi olmayan depolama teknolojisinin tüm ekosistem için daha güçlü, daha güvenli, daha verimli ve daha adil olduğuna inanılıyor.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin