Ethereum (ETH) yükseliş hareketine devam edebilir
Ethereum (ETH) yükseliş hareketine devam edebilir

Ethereum (ETH) yükseliş hareketine devam edebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) yükselişine devam edebilir. CEX.IO İcra Direktörü Konstantin Anissimov’a göre, akıllı sözleşme liderinin yükseliş hareketini sürdürmesini beklemek makul. Bu yaklaşım, Ethereum ve Bitcoin’in (BTC) yatay işlem gördüğü birkaç haftadan sonra geliyor. Anissimov ayrıca, Bitcoin’in “2021’in en kazançlı varlığı” haline gelmesinin mümkün olduğuna inanıyor.

Ethereum daha yüksek seviyelere doğru harekete geçebilir

Uzmanlar, Ethereum’un gelecekte daha da yükselmeye devam etmesinin mümkün olabileceğine inanıyor. Ethereum, şu anki fiyatıyla tüm zamanların en yüksek seviyesinin yarısında bile değil.

Anissimov, Kasım ayında Ethereum’un nasıl davrandığını açıkladı. Kasım ayını 0,618 Fibonacci seviyesinde 389 dolardan açtığını ve ardından 50 günlük SMA’yı 371 dolardan test ettiğini ve Kasım ayının sonunda kripto para biriminin 622 dolar seviyesine geldiğini vurguladı.

Kasım ayında dijital para biriminin yaşadığı kazançlar neyse ki düzeltildi. ETH, 25-26 Kasım arasında tüm kripto piyasası ile birlikte bir düşüş yaşadı. Ancak, önceki seviyeleri hızla toparladı ve ayı 615 $ civarında kapatmayı başardı.

Ethereum ETH/USDT Price

Piyasa manipülasyonlarına maruz kalıyor

Ethereum hakkında Anissimov şunları söyledi:

“ETH / USD’nin şu anki tüm zamanların en yüksek seviyesinin yarısında bile olmadığını düşünürsek, akıllı sözleşme liderinin yükseliş hareketini sürdürmesini beklemek makul olabilir. Bununla birlikte, Ethereum’a yatırım yaparken dikkatli olunmalı. Çünkü 2020’de Bitcoin için geçerli olan kurumsal talepten memnun değil ve daha çok piyasa manipülasyonlarına maruz kalıyor.”

Aynı zamanda Ethereum 2.0 ve resmi lansmanından bahseden Anissimov, sonunda Ethereum’un piyasa konumu için olumlu rolünü oynadığını ve gelecekte ETH için satın alma uyarısı sağlamaya devam edeceğini belirtti.

Bitcoin Yükseliyor

Bitcoin, bunun yerine, tüm zamanların en yüksek seviyesine çok yakın işlem gördü. Anissimov’a göre, hala COVID-19 salgınının etkisi altında olduğumuzu göz önünde bulundursak, Bitcoin 2021 için en kazançlı varlık haline gelebilir.

Bitcoin’in güvenilir bir varlık olarak itibar kazandığı dikkate alınmalıdır. Yüksek net varlığa sahip bireyler, Bitcoin’in geleceği konusunda çok iyimser görünüyor. MicroStrategy gibi bazı büyük yatırımcılar fonlarını Bitcoin’e yatırıyor. Bu eğilim devam ederse yakın gelecekte 20.000 doları aşabiliriz.

usethebitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin