İnanılmaz tahmin: Bitcoin düşerse hemen alın! Çünkü patlayacak
İnanılmaz tahmin: Bitcoin düşerse hemen alın! Çünkü patlayacak

Popüler analistten BTC öngörüsü: Bu seviyeye dikkat, Bitcoin fiyatı hala hassas

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Başka bir Bitcoin fiyat düşüşü, bir boğa piyasasında olduğumuz için büyük bir alım fırsatı olabilir. Ticaret uzmanı Alex Krüger, Bitcoin fiyatının, bitmiş bir fiyattan sonra daha fazla güç kazanmaya çalışırken hala savunmasız olduğunu iddia ediyor.

Bitcoin için kritik seviye

Krüger’e göre, Bitcoin fiyatı 7.900 dolar seviyesini aştığında “kripto kralı”nı yeniden rayına sokacak kadar uzun bir pozisyon beklenebilir. 7.600 doların kriptonun en yakın destek seviyesi olacağını belirtti. Bu fiyat işaretinin altına düşerse, bir miktar daha fazla geri çekilme için kapıyı açar ve sonunda BTC fiyatını 6.400 dolara (2018’lerin en çok işlem gören fiyatı) geri gönderebilir.

Krüger daha önce Bitcoin’in 6.400 doların üstüne çıkmasının bir sonraki boğa piyasasını doğrulayacağını belirtmişti. Nitekim bu psikolojik açıdan önemli bir işareti ihlal ettiğinden beri, BTC meteorik yükselişini 9.000 dolara kadar sürdürdü.

Son dönemdeki gerilemeye rağmen, Krüger fiyatı 6.800 doların altına düştüğünde BTC çantası doldurmaya başlayacağını iddia ederek yükseliş senaryosunun devam edeceğini belirtiyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin