XRP analisti önümüzdeki iki ayı işaret etti: Yükselişe hazır olun!
XRP analisti önümüzdeki iki ayı işaret etti: Yükselişe hazır olun!

Ripple’da kısa ve uzun vadeli görünüm neye işaret ediyor? Ünlü analist cevaplıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü kripto para analisti Namrata Shukla’ya göre Rıpple’ın (XRP) fiyatı, Eylül ayının başında fiyatında çok beklenen ralliyi gördü. Ancak şimdi düşüyor.

Ünlü kripto para analisti: “Rippe fiyatı yine kademeli olarak zarar görüyor.”

Analiste göre, fiyat yine kademeli olarak zarar görüyor. XRP, 16 Eylül – 18 Eylül arasında %35,07 artış kaydetti, ancak söz konusu sürenin hemen ardından spiral başladı. XRP büyümesinin eşdeğeri olarak düştü ve basında 0,2406 dolara geri döndü. Namrata Shukla’ya göre XRP için bir saatlik grafik, yükselen bir kanal oluşumunu gösteriyor.

XRP'nin 1 saatlik grafiği
XRP’nin 1 saatlik grafiği

Aşağı yönlü bir işaret olarak algılanan yükselen kanal, iki yukarı eğimli paralel çizgi ile karakterize edildi. Analiste göre fiyat trend çizgileri arasında daha da yoğunlaştığından, XRP başka bir düşüşe dikkat çekebilir. Namrata Shukla’ya göre hareketli ortalama, 100 hareketli ortalamanın altında kaldı ve bu durum düşüş piyasasına işaret ediyor. Ancak, MACD çizgisi sinyal çizgisini geçtikten sonra yükseliş eğilimi kaydetti.

Namrata Shukla: “XRP’nin 4 saatlik grafiği yükseliş eğilimli üçgen paterni olduğunu gösterdi.”

Namrata Shukla’ya göre XRP’nin 4 saatlik grafik yükseliş eğilimli üçgen paterni olduğunu gösterdi. Desen, 0,2499 ABD doları değerinde yatay bir çizgi ve ardından düşük alçakları köprüleyen başka bir eğilim çizgisi ile karakterize ediliyor.

XRP'nin 4 saatlik grafiği
XRP’nin 4 saatlik grafiği

Analiste göre fiyat iki hat arasında birleştikçe, bir yükseliş kırılması için yol açıyor. Namrata Shukla’ya göre 50 hareketli ortalama, piyasadaki yükselişe dikkat çekerek 100 hareketli ortalamanın üzerinde durdu. Bu eğilim MACD çizgisi ile de teyit edildi, bu da sinyal çizgisi üzerinden öne geçti.

Sonuç

Namrata Shukla’ya göre XRP’nin fiyatı, uzun vadede güçlenmeden önce kısa vadede düşebilir.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin