Ripple boğa patlaması işaretleri gösteriyor – işte ayrıntılar
Ripple boğa patlaması işaretleri gösteriyor – işte ayrıntılar

Ripple’a bir darbe daha! Dev borsanın ABD ayağı XRP ticaretini sonlandırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SEC davasının ardından Ripple’ın yerel dijital varlığını (XRP) listelerinden kaldıran kripto para borsalarının sayısı artıyor. Kervana son olarak Binance US eklendi.

Ripple SEC davasıyla uğraşırken XRP fiyatı 20 sentle boğuşuyor

Önde gelen kripto para borsası Binance’in ABD ayağı, XRP tokenini platformundan kaldıran ticaret platformları listesine katıldı. Aynı zamanda varlık, 0,20 dolar seviyesiyle mücadele ederken fiyat düşüşünü sürdürüyor.

Birkaç hafta önce ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun şirketin 1,3 milyar dolarlık kayıtsız menkul kıymet teklifi gerçekleştirdiği iddiasıyla Ripple aleyhine suçlamalar getirdiğini bildirmiştik.

Binance US delist duyurdu

Ödeme işlemcisi defalarca iddiaların yanlış olduğunu iddia etse de, pek çok kripto borsası yerel dijital varlığı XRP’yi listelerinden kaldırdı.

İlk dalgadan sonra, ABD merkezli en büyük platform Coinbase de XRP delist’ini duyurdu. Bugün erken saatlerde Binance US de benzer bir karar açıkladı.

Binance’in ABD şubesi XRP’yi 13 Ocak 2021 TSİ 03.00’te kaldıracak. Borsa ayrıca ticareti ve yatırımları da askıya alacak. Ancak XRP çekme işlemleri şu anda etkilenmeyecek. Açıklamada, para çekme işlemini tamamlamak için bir etiket/MEMO gerekeceği belirtildi.

Spark airdrop etkilenmeyecek

Listeden kaldırmaya rağmen Binance, uygun kullanıcıların önümüzdeki yıl Spark (FLR) airdrop tokenlerini almaya devam edebileceğini söyledi. Şirket, dağıtımın nasıl gerçekleşeceği konusunda daha fazla ayrıntı sağlayacak.

SEC davası ve sonrasında XRP’nin borsalardan kaldırılması, token’e ciddi zarar verdi. Ripple’ın kripto parası iki hafta içinde değerinin yaklaşık %70’ini kaybetti.

Binance US duyurusundan önce XRP 0,24 dolara sıçradı, ancak önde gelen borsadan gelen haberler token’ı 0,20 dolara düşürdü.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin