Ripple fiyat analizi: XRP için bu seviyelere dikkat! İşte tüm ayrıntılar ve teknik görünüm
Ripple fiyat analizi: XRP için bu seviyelere dikkat! İşte tüm ayrıntılar ve teknik görünüm

Ripple’a açılan dava sonrası ünlü yöneticiden çarpıcı Bitcoin, Ethereum ve XRP açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – David Schwartz, ister Bitcoin, Ethereum, ister kendi şirketinin favori varlığı XRP olsun, kripto alanındaki maksimalizmin şifresini çözüyor.

Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu, David Gokhshtein’a bu tür tutumların gelecekte ve hatta daha iyi teknolojiye sahip olabilecek mevcut projelerde “kapıyı kapatabileceğini” söyledi.

XRP Ledger’in orijinal mimarlarından biri olan Schwartz, Ripple ve XRP’nin teknolojisinin hala bebeklik aşamalarında olduğuna ve gelişebileceğine inanıyor.

“Ben maksimalist değilim. Teknolojinin hala çok, çok olgunlaşmamış olduğunu düşünüyorum ve özellikle maksimalistler hakkında beni endişelendiren şeylerden biri, Bitcoin’i geçip arkalarından kapıyı çarpmaya veya Ethereum’u geçip kapıyı çarpmaya çalışıyor olmaları. XRP’yi geçmemizi ve arkamızdan kapıyı çarpmamızı bile istemem çünkü bir sonraki proje daha iyi olabilirdi.

Her şeyi doğru yaptığımızı söylemeyeceğim. Bence pek çok şeyi doğru yaptık, bence işleri daha iyi hale getirdik, işleri daha da kötüleştirmedik, ama … belki işleri bizden daha iyi yapan, bakmaya sabrım olmayan başka projeler de olabilir.  Ben bir teknoloji maksimalistiyim. En iyi teknolojilerin kazanmasını istiyorum ve Ripple’a veya XRP’ye fayda sağladığında veya yatırım yaptığım projelere fayda sağladığında bile … kapıyı çarparak kontrol etmek istemiyorum. Bu içgüdüye direnmek istiyorum.”

Yasalar belirsiz

Schwartz ayrıca ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun yakın zamanda Ripple aleyhine açtığı dava hakkında da kısaca yorum yaptı. SEC, XRP’nin piyasaya sürüldüğünde kayıtsız bir menkul kıymet olduğunu ve bugüne kadar bir menkul kıymet olarak kaldığını iddia ediyor.

Ripple CTO’su bu konuyla ilgili olarak da şöyle diyor

“Yasalar kötü değil, belirsiz olmaları. Ve daha önce de söylediğim gibi, Amerika Birleşik Devletleri, düzenleyicilerin size “Yaptıklarınızın yasadışı olduğunu fark etmeliydiniz” diyecekleri birkaç ülkeden biri gibi görünüyor. Sormak, parametrelerin ne olduğunu bulmaya çalışmaktır.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin