Polychain, DeFi kredi protokolüne liderlik ediyor - işte ayrıntılar
Polychain, DeFi kredi protokolüne liderlik ediyor - işte ayrıntılar

Bitcoin 30 bin doları zorlarken popüler altcoin yüzde 50 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, son 24 saatte %50 arttı ve bu da onu piyasa değerine göre ilk 100 arasında en iyi performans gösteren kripto varlığı yaptı.

DOGE, bu rallide güçlü hacim rakamları görüyor: CoinGecko’ya göre, geçtiğimiz gün 700 milyon doların üzerinde kripto para birimi ticareti yapıldı.

Ralli

Dogecoin’in rallisi birçok yatırımcıyı şok etti. Daha dün, Twitter’da Ethereum Classic’in bazı savunucuları, ETC’nin Dogecoin’i piyasa değeri açısından geçmek için hazırlandığını söyledi. Şimdi, DOGE, sıralama söz konusu olduğunda ETC’nin çok üstünde.

Dogecoin fırladı

Bu ralli pek çok kişiyi şaşırtmış olsa da, DOGE’nin uzun zamandır önceki boğa piyasalarında patlayıcı bir fiyat hareketine sahip olduğunu belirtmek gerekir. Bazı nedenlerden dolayı, DOGE birkaç yılda son derece güçlü parabolik ralliler düzenliyor. Doge, ABD dolarına ve hatta bazen Bitcoin’e karşı yeni zirvelere çıkıyor.

Mevcut fiyatlarla DOGE, Şubat 2018 rallisinden bu yana en yüksek fiyattan işlem görüyor.

DOGE şu anda yaklaşık 1 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Dogecoin’in önceki boğa döngülerinde izlediklerine benzer bir yol izlediğini varsayarsak, bazıları daha gidecek yeri olduğunu düşünüyor.

Elon Musk faktörü mü?

Bu ralli, Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’un kripto para birimi hakkında şaka yollu tweet atmaya başlamasından sonra geldi.

Tesla kurucusunun aslında Dogecoin satın alma olasılığı düşük olsa da, tweetlerinin DOGE piyasası üzerinde somut etkileri oldu. Örneğin, DOGE hakkında bir mesaj gönderdikten sonra, kripto para birimi birkaç saat içinde %20 civarında değer kazandı.

Musk, kripto para kültürünün hayranı gibi görünüyor ve DOGE’nin genellikle en sevdiği kripto para birimi olduğunu söylüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin