Ripple yükseliş için harekete geçti! Peki şimdi ne olacak?
Ripple yükseliş için harekete geçti! Peki şimdi ne olacak?

Ripple yükseliş için harekete geçti: Yakın vadede fiyat artışları görülebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ripple (XRP), yavaş yavaş hareket halinde ve şu anda ABD dolarına karşı 0,68 doların üzerinde işlem görmekte.
  • XRP/USD paritesinin saatlik grafiğinde 0,68 dolarlık destek ile çok önemli bir yükselen kanal oluşuyor.
  • Parite şu sıralar yükselişe güzel bir şekilde yerleştirildi ve yakın vadede 0,71 doların üzerinde artışlar sağlayabilir.
  • Teknik verilere göre, Ripple yükseliş için harekete geçmiş görünüyor. Bu durumda yakın vadede fiyat artışları görülebilir.

Ripple fiyatı ABD doları ve Bitcoin’e karşı olumlu bir bölgede güzel bir şekilde hareket ediyor. XRP/USD paritesi, 0,71 doların üzerinde ve 0,74 dolara kadar yükselebilir.

Ripple yükseliş için harekete geçti! Peki şimdi ne olacak?

ABD doları karşısında Ripple fiyatı 0,65 dolar seviyesine yakın durdu. Fiyat yukarı yönlü bir hareket başlattı ve 0,66 dolar ve 0,68 dolar direnç seviyelerinin üzerinde işlem gördü. 0,68 dolarlık direncin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde bir artış olduğu için yukarı yönlü hareket olumluydu. Satıcıların göründüğü 0,70 dolar seviyesinin üzerinde fiyatta bir artış oldu.

En iyi yanı Ripple’ın şu andaki düşüşünün %38,2 Fib düzelme seviyesinin üzerinde olması ve 0,64 dolarlık yüksek seviyenin 0,74 dolardan düşük olması. Şu anda, XRP/USD paritesi saatlik tablosunda 0,68 dolardan destek ile önemli bir yükselen kanal oluşuyor. Parite, 0,71 dolar seviyesine yakın bir dirençle pozitif ön yargı ile ticaret yapıyor. Ayrıca, son düşüşün %61,8 Fib iyileşme seviyesini 0,74 dolar seviyesinden temsil etmekte. Kanal direnci de 0,71 dolara yakın. Bu nedenle, 0,71 doların üzerinde bir kırılma kolay olmayacak.

Ripple yükseliş için harekete geçti: Yakın vadede fiyat artışları görülebilir!
Ripple yükseliş için harekete geçti: Yakın vadede fiyat artışları görülebilir!

Grafiğe bakıldığında, fiyat kanalın içinde kalıyorsa 0,71 doların üstüne çıkabilir. 0,71 dolarlık direncin üzerindeki bir itme, büyük olasılıkla XRP’deki daha fazla artış için yolu 0,73 dolar ve 0,74 dolara indirecek.

Teknik göstergelerle Ripple fiyat analizi

Saatlik MACD: XRP/USD paritesi için MACD şu andaki düşüş bölgesinde.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): XRP/USD paritesi için RSI 60 seviyesine doğru yükseliyor.

Büyük Destek Seviyesi: 0,68 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 0,71 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin