Ripple yöneticisi sahip olduğu kripto para birimlerini açıkladı
Ripple yöneticisi sahip olduğu kripto para birimlerini açıkladı

Ripple yöneticisi sahip olduğu kripto para birimlerini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple Baş Teknoloji Sorumlusu David Schwartz, kripto para portföyünü kamuoyuyla paylaştı. Ünlü yönetici XRP ile birlikte birkaç farklı kripto varlığa daha sahip olduğunu belirtti.

Ripple yöneticisi: “Bitcoin, Ethereum, Ripple ve BAT sahibiyim.”

XRP defterinin orijinal mimarlarından biri olan Schwartz, Bitcoin (BTC) ve XRP’nin kripto portföyünün çoğunu oluşturduğunu belirtti. Kendisi ek olarak az miktarda Ethereum ve Basic Attention Token (BAT) sahibi olduğunun altını çizdi.

Basic Attention Token (BAT) nedir?

Basic Attention Token, açık kaynaklı ve merkezsiz, Blockchain tabanlı dijital reklam platformu için bir yardımcı program olarak faaliyet gösteriyor.

Ethereum blok zincirinin üzerine inşa edilen bir ERC-20 tokeni olan BAT, sektördeki 43’üncü en büyük kripto para ve yaklaşık 385 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip. CoinMarketCap’e göre, varlık ağustos ayının ikinci yarısı boyunca 0,35 – 0,40 dolar civarında işlem görüyordu. Ancak o zamandan beri yaklaşık 0,26 dolara düştü. BAT ekosistemi ayrıca, kurumsal kontrolleri ve merkezi gücü bozmanın bir yolu olarak izlemeyi engelleyen ve merkezsizleştirmeyi destekleyen açık kaynaklı bir web tarayıcısı olan Brave’i de içeriyor.

Schwartz mayıs ayında, “küresel düzenleyici belirsizliğin” Ripple yetkililerinin XRP varlıklarını ve/veya fikirlerini tartışmalarını zorlaştırdığını söylemişti. Ripple CTO’su, bir zamanlar sahip olduğu Bitcoin’in yalnızca %5’ini elinde tuttuğunu da belirtti.

Bu arada 12 Eylül Bitcoin analizi için buradaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


vayachollo.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin