Ripple yatırımcılarına müjde, Boğalar koşu için ısınıyor: XRP’de Golden Cross (Altın haç) oluşmak üzere
Ripple yatırımcılarına müjde, Boğalar koşu için ısınıyor: XRP’de Golden Cross (Altın haç) oluşmak üzere

Ripple yatırımcılarına müjde, Boğalar koşu için ısınıyor: XRP’de Golden Cross (Altın Haç) oluşmak üzere

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa kapitalizasyonunun üçüncü en büyük kripto parası olan XRP, Golden Cross (altın haç) deseni oluşturmak üzere. Bitcoin’in liderliğini takip ederse, bu noktada önemli fiyat artışları yaklaşıyor gibi görünmekle birlikte, XRP, 3,30 dolarlık ATH’yi yeniden test edebilir.

XRP’nin düşük performansı

Bitcoin ve bazı altcoin’ler ilgi odağında kalırken, aralarında sönük kalan büyük bir kripto para var: Ripple’ın XRP’si. Geçen ay boyunca, XRP yüzde 27’den daha fazla yükseldi, ancak Eylül ayında Ethereum’u geride bıraktığı yüzde 73 yükselişine rağmen hala güven vermiyor. Fakat, işler şimdi değişmek üzere.

Boğa koşusu

XRP’de 50 günlük MA 200 günlük MA’nın üstünden geçtiğinde ortaya çıkan ve büyük bir yükselişin teknik göstergesi olan Golden Cross (altın haç) oluşmak üzere. Bu, aranan kalıplardan biridir, çünkü genellikle bir boğa dönüşünün kesin ipucu işlevini görür.

Hatırlanacağı gibi Bitcoin fiyatı 5.500 dolara ulaştığında Golden Cross oluştu. Ondan sonra, BTC fiyatı istikrarlı bir şekilde tırmanmaya başladı ve 8.900 dolara kadar ulaştı. Bu nedenle, XRP’nin aynı kaderle karşı karşıya kalacağı varsayılabilir.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin