EOS yatırımcıları nefeslerini tuttu: Büyük duyuru MEOS, 1 Haziranda açıklanacak
EOS yatırımcıları nefeslerini tuttu: Büyük duyuru MEOS, 1 Haziranda açıklanacak

EOS yatırımcıları nefeslerini tuttu: Büyük duyuru MEOS, 1 Haziran’da yapılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İlk on kripto para, EOS’un başı çekmesiyle oldukça iyi performans gösteriyor. Ancak, EOS fiyatlarındaki dalgalanma, BTC yükselişinden ziyade yakında yapılacak ana duyurudan kaynaklanıyor.

BTC, XRP, XLM, TRX, EOS

Birkaç büyük kripto para yüzde 10’un üzerinde bir artış gösteriyor. Litecoin yüzde 16,48 arttı. EOS da yüzde 19.67 ile en çok değer kazanan kripto paraların arasında oldu. Bitcoin ve Stellar yüzde 10’unu aştı. TRX ise yüzde 12’nin üzerinde değer kazandı. Ancak, EOS rüzgarı arkasına almış gözüküyor, Block.One’dan gelen son haberler nedeniyle yükselmeye devam ediyor.

Blok. 1 Haziran’ın planları

Block.One hisselerinin yüzde 10’unu geri almaya başladığını bildirdi. Mike Novogratz, Block.One’un hisselerini şirkete geri iade ederek yüzde 123 yatırım getirisi ile 71.2 milyon dolara sattı. Hisselerini EOS ana şirketine geri satacak şirketler listesinin diğer üyeleri açıklanmadı.

Block.One, kendi stoklarını geri alıyorlarsa gelecek projelerine oldukça güveniyor olmalı. Bunun arkasındaki gizem kısa süre önce ortaya çıktı. Şirket 1 Haziran’da büyük bir duyuru için hazırlanıyor. Ayrıca şirket tarafından herkesin katılabileceği özel bir web sitesi kuruldu. Block.One’un yeni edindiği ticari marka MEOS’u yayınladığı web sitesinden, kripto devinin bir sosyal ağ kurmaya hazırlanıyor olduğu anlaşılıyor. Şirket tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Sanal topluluk için web uygulamaları ve mobil uygulamaları için indirilebilir olmayan yazılımların geçici kullanımının sağlanması, sosyal ağlar, fotoğraf paylaşımı, elektronik ortamların paylaşılması, ayrıca şifreli veya başka şekilde korunan mesajlar ve multimedya iletimi sağlanacak. Bilgisayar hizmetleri, kullanıcılar için sanal topluluklar oluşturma, gruplar ve etkinlikler düzenlemeye izin verilecek. Yani, sosyal, iş dünyası ve kamu ağlarına tartışmalara katılınabilecek

Denilenlerin gerçekleşmesi halinde, kripto topluluğunda EOS’un durumunu artıracak ve kriptonun fiyatını muhtemelen fırlatacak.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin