Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

Ripple’dan (XRP) önemli ortaklık: 200’den fazla kuruluş listede!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, hizmetlerini iyileştirebilmek için RationalFX ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Hedef, RationalFX’in 180.000 kişilik güçlü müşteri tabanını etkinleştirmek ve sınır ötesi işlemler yapmak.

RationalFX ve Ripple ortaklığı

Konuyla ilgili olarak, şirket şunu yazdı:

Para transferlerinizi daha hızlı, daha kolay ve daha güvenli hale getirmek için Ripple ile ortaklık kurduk. Uluslararası para transferlerini yönetmek için şu anda RationalFX’i kullanan binlerce müşteriye katılın.

Twitter’da firma ayrıca yeni çıkan xRapid ürününü kullanmadıklarını açıkladı ve hizmetleri için xCurrent kullandıklarını belirtti. Ayrıca, yakın gelecekte xRapid’i kullanmayı planlamadıklarını da onayladı.

Ripple (XRP) ekosistemine yeni ortaklar ekliyor

XRapid çözümü, şirketlere talep üzerine likidite sağlama imkanı veriyor. Bu, kullanıcıların uluslararası bir sınır ötesi işlemi veya ödemeyi işleme koymak için ödenen fon sayısını azaltmalarını sağlar. RationalFX ayrıca, Ripple’ın hizmetlerini kullandıklarını, çünkü işletme maliyetlerini önemli ölçüde azaltabildiklerini açıkladı. Yazım sırasında firmanın 180.000’den fazla kayıtlı kullanıcısı bulunuyor.

xVia platformunu test edeceklerini açıklayan RatinoalFX, bir yıldan fazla bir süredir Ripple ile çalışıyor. Bu, platformun gelişmekte olan pazarlara ve gelişmekte olan pazarlara ödemeleri ve işlemleri gerçekleştirmesine yardımcı olacak. Zaman geçtikçe firmalar da yenilikler yapıyor. Böylece RationalFX, kullanıcının deneyimini geliştirmek için xCurrent’ı kullanmaya karar verdi. Piyasa son birkaç aydır ayı trendinde olmasına rağmen, içerisindeki şirketler çalışmaya ve yeni ortaklıklar imzalamaya devam ediyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin