featured

AltDex, endüstrideki ilk Blockchain oyun endeksini yayınlamaya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gösterge endekslerini ve piyasa verilerini sağlayan bir kripto endeksi platformu olan AltDex, doğrudan Blockchain oyunlarıyla ilgili kripto para birimleri ve tokenler üzerine odaklanan yeni bir endeks olan AltDex Gaming Index’i (ALTGME) resmen başlattığını duyurdu.

Duyuruya göre, AltDex ekibi, hızla büyüyen Blockchain tabanlı video oyunu endüstrisinin potansiyeline dayanarak yeni dizini başlatmaya karar verdi.

AltDex’in kurucu ortağı Tom Stankewicz’in konu ile ilgili görüşleri şu şekildeydi:

Tokenize edilmiş oyun içi varlıklar, Blockchain’in benimsenmesi için en umut verici alanlardan biri olan video oyun endüstrisinde, sanal etkinliklerinin meyvelerine sahip olan oyunculara doğru çığır açan bir kaymayı temsil ediyor.

Endekste, Enjin coin (ENJ), Theta Token (THETA), WAX (WAX), Decentraland (MANA) ve Loom Network (LOOM) gibi birkaç büyük proje yer alıyor. Endeksin ilk bileşenleri ve dizinin şu anki ağırlığı şu şekilde:

AltDex ‘in ALTGME endeksi sektörde bir ilk

AltDex’in bu yeni hizmeti, kripto piyasasına kullanıcı dostu, çok sektörlü bir görünüm sağlayan yeni gösterge panosunu piyasaya çıkarmasından birkaç hafta sonra çıkmış oluyor.

AltDex, kripto endekslerinin özelleştirilmesi konusunda farklılık gösteren bir platform olarak devam ediyor. Bunun yanında böyle bir sektörel bazlı endeksleme, kripto sektöründe bulunan coinlerin ve tokenlerin piyasada çalışır olduğunun ispatı durumunda. Aynı zamanda bu tarz sıralamaların oluşturulması, adaptasyonun olgunlaşmaya başladığının da bir göstergesi niteliğinde.

Kripto paraları sektör bazlı takip etmek ise yatırımcılar için avantajlı bir durum. Zira ilgili sektördeki gelişmelerin kripto paralara ne yönde yansıdığı çok daha yakından takip edilebilir.

sludgefeed

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin