Ripple
Ripple

Ripple (XRP)’dan önemli hamle: 1 milyon dolarlık hibe yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) kâr amacı gütmeyen kuruluşlara 1 milyon dolarlık hibe sundu. Analistlere göre XRP/USD paritesi ise üçgen kırılmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Ripple (XRP)’dan önemli bağış

Kâr amacı gütmeyen kuruluş, San Francisco’daki Bay Area’da yer alıyor ve birçok hayırsal konu ile ilgileniyor. Analistlere göre XRP, önümüzdeki oturumlarda bir kırılmaya yaklaşan bir sözleşme üçgeni oluşturuyor.

Önde gelen bir Blockchain şirketi olan Ripple, Tipping Point olarak adlandırılan kâr amacı gütmeyen bir kuruluşa 1 milyon dolarlık hibe tahsil ettiğini açıkladı. Kâr amacı gütmeyen kuruluş, San Francisco’daki Bay Area’da yer alıyor ve birçok hayırsal konu ile ilgileniyor. Bağış, bölgedeki yolsuzlukla mücadele etmek ve “temel ihtiyaçlarını karşılamak için mücadele eden bireylere ve ailelere yardım etmek” için kullanılacak.

Tipping Point, 2005’ten bu yana zaten 150.000 dolar topladığını belirtti

Bir blog yazısı aracılığıyla yapılan duyuruda Tipping Point, 2005’ten bu yana zaten 150.000 dolar topladığını belirtti. Fonlar, yoksulluk ile ilgili en az 21.000 kişiye yardım etmek için tahsis edildi. Blog yazısının devamında şu ifadeler yer alıyor:

Ortaklığımızın bir parçası olarak Ripple, Bay Area’yı daha ekonomik ve kapsayıcı hale getirmenin yollarını keşfetmek için Tipping Point ile işbirliği içinde çalışacak. Bay Area çalışanları ve aileleri için yukarı doğru ekonomik hareketliliği artırmaya odaklanmak üzere, Tipping Point’ten deneyimli liderleri ve bize destek veren kuruluşlarını bir araya getireceğiz.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin