Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

Bitcoin kâhini: ”Ripple (XRP) yatırımcıları hüsran yaşayacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple ve XRP her zaman kripto piyasasında spekülasyonların ve söylentilerin merkezi oldu ve ortaya çıkan son olaylardan bazıları ise bu spekülasyonların ateşini yükseltti. Tanınmış bir tüccar ve analist olan Peter Brandt, Ripple’ı gündemine aldı ve XRP’nin menkul kıymet olduğunu söyledi.

Ripple savunucuları hüsran yaşayabilir

Peter Brandt, XRP analizinden şöyle bahsetti:

Cüzdanlarında XRP olan yatırımcıların bu menkul kıymeti idare ederken dikkatli olmaları gerekir. Bu kripto para olmayan varlık 0,2467 seviyesinin altına düşerse çürük mallarla dolu bir cüzdana sahip olabilirler.

Bu, XRP takipçileri ve meraklıları arasında, XRP’nin bir menkul kıymet olmadığına inandığı için bir kargaşaya neden oldu. XRP’nin bir menkul kıymet olup olmadığına dair tartışma, bir süredir düzenleyici SEC’den netlik alınmadığı için devam etmektedir.

Yukarıdakilere ek olarak, Brandt, “Ripple, PayPal’ın yüceltilmiş bir versiyonu” dedi ve XRP’nin meraklılarının Twitter’da tepkilerine neden oldu. Tanınmış bir XRP meraklısı Tiffany Hayden tartışmaların ortasında Brandt’ta itiraz etti.

Peter Brandt, XRP’nin “ticareti bozma konusunda inanılmaz bir potansiyeli” olduğunu söyledi ve şunları ekldi:

1. XRP bir din değil, bir kült değil, bu yüzden XRP savunucularının farklı bir yaşam kurması gerekiyor.

2. XRP bir menkul kıymettir. SEC bu konuda çok fazla bilgiye sahip.

XRP ve Ripple hakkındaki tartışmalar yalnızca SEC’in Başkanı Jay Clayton’ın XRP’de net bir duruş sergilemesiyle sona erecek. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) çevresinde yeterli netlik var, ancak XRP etrafında yok.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin