Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı
Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı

Ripple (XRP)’da rekor sayıda müşteri işlemi gerçekleşti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019 yılının ikinci çeyreğinde, Ripple’ın XRP tabanlı sınır ötesi ödeme çözümü xRapid’de rekor sayıda müşteri işlemi kaydedildi.

Ripple’ın XRP tabanlı ödeme çözümünde rekor sayıda müşteri işlemi kaydedildi

Ripple’ın ikinci çeyrek raporuna göre, xRapid işlem sayısı ikinci çeyrekten ikinci çeyreğe göre %170 arttı ve şirket ikinci çeyrekte canlı xRapid ortaklarının sayısında %30 artış kaydetti. Ripple kısa süre önce şu anda Meksika ve Filipinler arasında para transferine güç veren xRapid kullanan 20 müşterisi olduğunu ortaya koydu. Geçen ay, Ripple dünyanın en büyük para transferi şirketlerinden biri olan MoneyGram ile ortaklık kurdu. 

Alandaki eski bir lider olarak MoneyGram, xRapid’i kullanmayı planladığını söyledi. Ripple, yeni pazar raporunda, “açık kaynak kodlu geliştirici topluluklarını desteklemek, ademi merkeziyetçi XRP Defterine dayanmak ve bu defterdeki XRP yeniliklerini kullanmak” için tasarlanan şirketin bağış toplama kolu olan Xpring’in genişlemeye devam ettiğini de vurguladı. Şimdiye kadar Xpring, XRP’yi artırmak ve Blockchain ekosistemini büyütmek için yarım milyar dolar yatırım yaptı. 

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin