XRP boğalarına yaklaşıyor, 20 günlük MA geçildi ve daha ileri hareketler bekleniyor
XRP boğalarına yaklaşıyor, 20 günlük MA geçildi ve daha ileri hareketler bekleniyor

Ripple (XRP)’a boğaları harekete geçirecek önemli transfer!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain ve kripto para bölgesi Japonya’da Blockchain’in büyümesini ve kullanımını teşvik etmek için başka bir Finacial Expert’i harekete geçirdi. Daha önce Asya’daki SBI Holding’in CEO’su olan Yoshitaka Kitao, Ripple Labs’e yönetici olarak atandı.

Ripple Labs, SBI Holdings’in CEO’sunu ekibine kattı

SBI Holding, kripto para birimleri uygulayan önde gelen Kurumsal Finansman şirketlerinden biri. Ayrıca, Ripple Labs ve R3 ile ortaklaşa sınır ötesi havale sağlamanın yanı sıra, kanatları altında bir madencilik çiftliği kurdu. Kitao, şu anda tüm bankalar arasında konuşlandırılmış SWIFT’in ödeme ağı ile rekabet edecek güçlü bir ağ kurmayı hedefliyor. Ayrıca, sınır ötesi havale yapmak için şimdi yalnızca xCurrent protokolünün kullanılacağından da bahsetti.  Bu nedenle, XRP kullanımındaki büyüme, esasen xRapid protokolünde kullanımından etkilenebilir.

Kitao, XRP kripto para birimine inanan bir destekçi oldu, daha önce de XRP’nin gelecekte küresel standart olma potansiyeli olduğunu belirtti.  Kitao ayrıca medyaya, Ripple Labs ve R3 arasında XRP’nin bir köprü görevi göreceğini söyledi. Kitao, R3’ün Corda platformunu takdir etti Ayrıca Kitao, işbirliğinde mükemmel bir potansiyel öngörüyor. Bu nedenle, Kitao sorunlarını çözmeyi ve karşılıklı olarak kabul edilebilir koşullara getirmeyi hedefliyor. Kitao 200 RippleNet üyesinden memnun olmadığını ve dünya genelinde 10.000 üyeyi hedeflediğini belirtti.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin