ontology paxos

Paxos Ontology Blockchain’de 100 milyon dolar değerinde stabil coin çıkaracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stabil kripto para ihraçcısı Paxos, önümüzdeki aydan itibaren Ontology Blockchain ağında 1’e 1 dolar sabitli 100 milyona kadar PAX tokeni çıkarmak için Ontology ile anlaşmaya vardı.

Bu anlaşma ONT tokenini olumlu etkileyebilir

Ontology Cuma günkü açıklamada, anlaşmanın, bireysel ve kurumsal kullanıcıların fiat para ile stabil kripto parada yapacakları işlemlerde Ontology’nin ONT tokeni kullanımı ile daha kolay hale geleceğini belirtti.

Paxos Standard (PAX) ABD doları destekli bir stabil coin ve geçen Eylül ayında piyasaya sürüldü. Halen yalnızca ERC-20 tokeni olarak Ethereum Blockchain’i üzerinde bulunuyor. Ancak şimdi ikinci bir seçenek daha ortaya çıktı.

PAX ERC-20 yanında OEP-4 token standartına da sahip olacak

PAX’ın yeni versiyonu aynı sembole sahip olacak ve Ontology Blockchain’in OEP-4 token standardını izleyecek.

Ontology kurucu ortağı Andy Ji, PAXOS’un hala KYC sürecini yürüten ve ABD doları yatırma ve çekme işlemlerinin gerçekleştirilmesi için kullanılan bir varlık olmasına rağmen, yapılan anlaşma ile PAX’ın ihracı konusunda Ontology’ye yetki verildiğini açıkladı:

PAX’ın Ontology Blockchain’inde çalışmaya başlaması, Ontology’deki gerçek iş uygulamalarını büyük ölçüde hızlandıracak. Dağıtılmış işletmelere geçen geleneksel işletmelerin daha fazla başarı öyküsüne sahne olacak. Ayrıca kurumsal ortaklara ve kurumsal yatırımcılara düzenlenmiş, emniyetli ve güvenli bir yol ile dijital varlık dünyasının kapıları açılmış olacak.


Ontology kurucu ortağı Andy Ji

Duyuru, New York başsavcılığının, stabil coin ihraçcısı Tether ile ortaklığı bulunan Bitfinex’in 850 milyon dolarlık Tether fonlarını kullandığını ve sonrasında kayıp rezerv miktarını gizlemeye çalıştığı iddiası sonrasında gelmesi dikkat çekici.

Ontology, Tether’in aksine, PAX’in açık denetim yapılmasını sağladığını ve ABD’deki tüm mevduatlarının ABD’de bankaları sigortalayan Federal Deposit Insurance Corp.’da bağımsız hesaplarda tutulduğunu vurguladı.

Singapur merkezli Ontoloji Vakfı, yüksek hacimli hızlı ve ucuz işlem sağlamayı amaçlayan Blockchain ağını geçen Haziran ayında başlatmıştı.

Ontology tokeni ONT’da son durum…

Ontology tokeni ONT’un son 24 saatlik hareketlerini incelediğimizde ise bu gelişmeden olumlu etkilendiğini görüyoruz. Öyle ki ONT, şu an bu durgun piyasada yüzde 10’a yakın getiri ile 1,11 dolardan el değiştiriyor. Ayrıca günün en çok kazandıran 3. Altcoini konumunda. Bu haberlerin etkisi önümüzdeki hafta devam eder mi bilinmez ama ONT’u yakın takibe almakta fayda var gibi.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin