Dev banka sessizce bu Bitcoin hamlesini yapıyor – işte ayrıntılar
Dev banka sessizce bu Bitcoin hamlesini yapıyor – işte ayrıntılar

Ripple (XRP) yüzde 60 ile geri döndü – Bitcoin ve kripto paralarda son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın %30’un üzerinde hızla yükselmesiyle birlikte, altcoinler için muazzam kazançlar başladı. Bitcoin 24.000 $’a yükseldi.

Dünkü katliamın ardından, kripto para piyasası kurtarma seansına başladı.

Bitcoin 24.000 $’a yaklaşırken şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinin 500 $ altında işlem görüyor. Çoğu altcoin etkileyici çift haneli artışlarla sert bir şekilde sıçradı.

Bitcoin 24.000 dolara yaklaşıyor

Lider kripto para birimi, geçtiğimiz birkaç gün içinde, tüm zamanların en yüksek seviyesi ve ardından 2.000 $’lık düşüşle sonuçlanan birkaç önemli fiyat hareketi gerçekleştirdi.

CryptoPotato’nun bildirdiği gibi, bu fiyat hareketi dün kendini daha küçük bir ölçekte tekrarlamıştı. Bununla birlikte, 22.700 $’a düşüşün ardından boğalar görevi tekrar devraldı ve kripto para birimini 23.000 $’ın üzerine çıkardı.

BTC, son 24 saatte ayağını kaldırmaya devam etti ve 24 bin dolara yaklaştı.

Teknik açıdan bakıldığında, 24.000 $, BTC’nin yükselişindeki ilk büyük direnç çizgisi. Başarılı bir şekilde bu seviye geçilirse varlığın bir sonraki direnci mevcut ATH seviyesi olan 24.350 $ civarında olacak.

Alternatif olarak, 22.700 $  22.500 $ ve 22.000 $ seviyesinde yer alan en önemli destek seviyeleri.

BTCUSD. Source: TradingView

Altcoinlerde son durum

ABD SEC’in Ripple davasını takiben, tüm piyasa değerinden bir günde 40 milyar dolar buharlaştığı için, altcoinler önemli ölçüde değer kaybetti. Bununla birlikte, çoğu altcoin dibe vurduğu için kripto para piyasası, önemli ölçüde daha iyimser.

Ethereum yaklaşık %6 oranında değer kazandı ve şu an itibariyle 620 $ seviyesine bir yükseliş kaydetti. Bitcoin Cash %10 yükselişle 300 $’ın üzerine geri döndü. Binance Coin (% 5), Polkadot (% 6) ve Litecoin de (% 6) yeşil renkte.

Chainlink (%9,5) ve Cardano (%11) da ciddi değer kazandılar ve sırasıyla 11 $ ve 0.15 $’ın kuzeyinde ticaret yaptılar. Ancak Ripple hepsini geride bıraktı.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

XRP’nin değeri, SEC’in 1,3 milyar dolarlık kayıtsız bir menkul kıymet teklifi yürütmek için ödeme işlemcisine resmi suçlamalarda bulunduktan sonra birkaç gün boyunca geriledi. XRP dün neredeyse 0,20 dolara düştü, ancak o zamandan bu yana% 60’ın üzerinde bir artış gösterdi ve şu anda 0,35 dolardan işlem görüyor.

Bu haber ilk defa cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin