Takipçisi olun: Binance tarafından desteklenen kripto girişimi airdropunu başlatıyor
Takipçisi olun: Binance tarafından desteklenen kripto girişimi airdropunu başlatıyor

Takipçisi olun: Binance tarafından desteklenen kripto girişimi airdropunu başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Labs tarafından desteklenen bir girişim, yeni bir Ethereum tabanlı kripto varlığı içeren bir airdrop başlatıyor.

Ölçeklendirme çözümü

Marlin Protocol, üretim kısıtlamalarını hafifletmeyi ve çeşitli blok zincirlerinin performansını artırmayı amaçlayan bir ölçeklendirme çözümüdür.

Proje şimdi, çeşitli blok zincirlerinde kripto varlıklarını stake eden kişilere Marlin tokenları (MPOND) airdropu sunmaya başlıyor.

Dutta, mümkün olduğunca çok blok zincirini desteklemeyi planladıklarını söylese de, Marlin şu anda Cosmos (ATOM), Polkadot (DOT), IRISnet (IRIS), Matic Network (MATIC), Fantom (FTM) ve Near adlı token dağıtım platformunu destekliyor.

İki yıl içinde dağıtım

Dutta, Marlin’in önümüzdeki iki yıl içinde önemli miktarda MPOND token dağıtmayı planladığını belirtiyor.

“Marlin token MPOND’un oluşum arzının %20’si, önümüzdeki 24 ay içinde FlowMint aracılığıyla farklı blok zinciri topluluklarına dağıtılacak. Doğrulayıcılara pay veren veya yetki veren uygun platform tokenlarının sahipleri, bir Marlin node’unu çalıştırmak veya yönetime katılmak için kullanabilecekleri MPOND ile ödüllendirilecektir.”

Temmuz 2019’da Marlin, Binance’in girişim şirketi Binance Labs, dijital varlık yönetimi şirketi Arrington XRP Capital, erken aşama girişim şirketi Electric Capital ve kurumsal yatırım şirketi NGC Ventures’ın katılımına tanıklık eden bir fon ​​turunda 3 milyon dolarlık yatırım almıştı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin