ripple
Ripple 'ın 200 milyon dolarlık yatırımı başka bir XRP düşüş dönemi başlatabilir mi?

Ripple (XRP) yeni bir ortaklık kuruyor: Brezilya’ya artık Ripple teknolojisi hakim!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Her geçen gün Ripple (XRP) yeni bir ortaklık duyurusu yapıyor. Yakın zamanda yayınlanan bir Twitter yazısında, Ripple Labs Brezilyalı bir mali hizmet olan BeeTech ile ortaklıklarını duyurdu. Şirket, finansal teknolojiyi ve yeniliği şeffaflığa bağlayan fikirlerden doğuyor.

Ripple (XRP) BeeTech ile ortaklık kuruyor

Ripple Labs konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

BeeTech ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Ripple, yeni ürünleri kullanıma sunmalarına olanak tanıyan ve Brezilya’dan aynı gün transferleri sunan ödeme altyapısıyla destekliyor.

BeeTech’in öncelikli hedefi, müşterilerine güvenli, kişileştirilmiş ve benzersiz bir deneyim sunmak için süreçleri basitleştirmek ve otomatik hale getirmek. Ayrıca, ürünleri aracılığıyla, şirket müşterilerine denizaşırı işlemlerde yer alan tüm süreçlere finansal çözümler sunmak istiyor. Ortaklık, Brezilya ile Latin Amerika arasındaki sınır ötesi ödemelerin sürtünmesini ortadan kaldırmak için bir fırsat penceresi sunuyor. Ripple’daki müşteri başarısının SVP’si Marcus Treacher, açıklamanın ardından şunları söyledi:

BeeTech harika bir ortak ve Ripple müşterisi. Onlarla çalışmak ve “Internet of Value”  kurmak ayrıcalıklı.

Her geçen gün Ripple (XRP) yeni bir ortaklık duyurusu yapıyor

Son zamanlarda Ripple hızlı genişleme görüyor. Ripple ile ortaklık kurmak için birçok şirket akın ediyor. Başka bir yeni ortaklık Ripple ve TransferGo arasında oldu. 5 Eylül’de yapılan bu  duyuru da, Ripple’ın ödeme sistemi sayesinde Hindistan ve Avrupa arasında sınır ötesi ödemeler kolaylaşıyor.

Platio, Londra merkezi bir akıllı bankacılık platformu ve Ripple ile bir satıcı anlaşması olduğunu belirtti. Şirket ayrıca ödemeleri göndermek için Ripple’in xVia özelliğiyle entegre olacağını da ortaya koydu.

Cargills Bank Limited, Ripple Labs Inc. ile ortaklık kurdu

Sri Lanka’nın kayda değer ticari bankası Cargills Bank Limited, yakın zamanda Ripple Labs Inc. ile ortaklık kurdu. Ortaklık, RippleNet’i kullanarak Sri Lanka’ya olan sınır ötesi iç para transferlerini sağladı. Cargills Bank COO’su Rohan Muttiah konuya yönelik şunları söyledi:

Bankacılık ve ödemeleri basit, kullanışlı ve erişilebilir hale getirmek için teknolojiyi kullanıyoruz. RippleNet’e katılmak, bu teknoloji aracılığıyla yararlanıcılara fonlarına benzersiz erişim sunarken, sorunları da ortadan kaldırıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin