Ripple (XRP) fiyatı teknik analiz
Ripple (XRP) fiyatı teknik analiz

Ripple (XRP) yeni bir kripto para borsasına ekleniyor: Bu XRP’yi nasıl etkiler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) tokeninin, Kanada’nın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinsquare’e eklendiği duyuruldu.

Ripple (XRP) Kanada’nın en büyük borsalarından birinde listeleniyor

Bu özellikle heyecan verici bir haber. Bunun nedeni Kanada Merkez Bankası’nın şu anda kripto paralar ve Blockchain teknolojisi ile ilgili kapsamlı bir araştırma yapıyor olması. Hükümet ve bankacılık otoriterleri Kanada’yı, kripto paralara merkez olabilecek bir ülke olarak konumlandırmaya çalışıyor. Bu yüzden kripto paraların ülkedeki popülarite de büyük bir artış görmeye başladı. Bunun son örneği ise Ripple’ın Kanada’daki en büyük kripto para borsasında listelenmesi.

Coinsquare’ye göre, Ripple şu anda bir beta fazında yaşıyor ve bu nedenle Ripple ile borsanın etkileşimi sınırlı olacak. Buna rağmen, Coinsquare müşterileri artık XRP ile hesaplarını finanse edebilir, XRP’yi fiat ve kripto para ile satın alabilir ve XRP’yi fiat ve diğer kripto para birimleri için takas edebilir.

Coinsquare Borsası, platformuna yeni kripto paralar ekleyebilir

Coinsquare CEO’su Cole Diamond konuya yönelik şunları söylüyor:

XRP’yi şu anda Kanadalılara sunmaktan heyecan duyuyoruz. Kullanıcılarımızın konuya yönelik talebinin de fazla olduğunu söyleyebiliriz. Sistemimizi daha verimli ve daha güvenli hale getirdik. Bu yüzden borsaya artık daha fazla kripto para ekleyebileceğimizi duyurmaktan heyecan duyuyorum.

Coinsquare’in Dijital Geliştirme Sorumlusu Thomas Jankowski ise konuya yönelik şunları söylüyor:

Ripple’ı listeleme konusunda aldığımız kararımızla ileriye dönük olarak farklı kripto paraları da sorunsuz bir şekilde desteklemenin önünü açmış olduk. Bu karar Coinsquare’in gelişmesinin daha modern olmasını sağladı.

Ripple, borsaya yeni müşteriler getirebilir

Öte yandan Ripple, borsaya yeni müşteriler getirebilir. Dolayısıyla hem Ripple Coinsquare’i hem de Coinsquare Ripple’ın gelişmesini sağlayabilir. Coinsquare büyüdükçe, XRP’nin de büyümesini beraberinde getirecek. Tabii ki, XRP yeni müşterileri Coinsquare’e getirecek, dolayısıyla XRP de Coinsquare büyümesini kolaylaştırmaya yardımcı olacak. XRP hala beta modunda olduğu için, borsada bazı hatalar ve bazı ufak sorunlar olmasını beklemeliyiz.

Cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin