XRP’de fork ilk kez gündemde: Ripple One!
XRP’de fork ilk kez gündemde: Ripple One!

Ripple (XRP) yeni bir borsaya ekleniyor: XRP fiyatlarında son durum nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ulusal bir kripto para borsası olan NDAX artık hiçbir işlem ücreti ödemeden CAD/XRP eşleştirmeleri sunan bir Kanadalı kripto para borsası platformu. Borsa Calgary merkezlidir. Ripple (XRP) artık NDAX Borsası’nda listeleniyor.

Ripple (XRP) artık NDAX Borsası’nda!

NDAX aynı zamanda Kanada’da Ripple ticaretine izin veren ilk kripto para borsası. Ayrıca borsa, artık rakipleri Coinsquare ve QuadrigaCX borsalarında bulunmayan bir özelliğe sahip. Borsa güvenli bir Blockchain üzerine kurulu ve ülkedeki en gelişmiş kripto para borsası platformu. Ek olarak, Kanada’daki en büyük kripto para portföyüne sahip. Borsa tüm Kanadalılar için hızlı, basit ve güvenli bir şekilde ticaret sunmayı amaçlıyor.

NDAX, havale ve bankadan bankaya transfer yoluyla fon kabul ediyor. Döviz depozitosu alınmamasına rağmen, kullanıcılar işlem başına 10 XRP tutarında bir geri ödeme ücreti ödemek zorundadır. NDAX’ın temel amacı, dijital varlıkları ele alırken kripto para sahiplerine akıcı bir deneyim sunmak. Bu, kullanıcıların kripto paralarını platformlarında en az güçlükle yönetmelerini sağlar. Platform aynı zamanda yatırımcılar için sadece büyük platformlar için ayrılmış olan piyasalar arası oranlarını sunmakta, bu da Kanada borsalarında ilk defa mevcut olan bir özellik.

NDAX Borsası’nda Bitcoin ve Ethereum’da mevcut

NDAX’ın resmi internet sitesinde şu açıklama yer alıyor:

Misyonumuz bireylere ve kurumlara dijital varlıkları satın almak, satmak ve depolamak için en basit, güvenli ve uyumlu bir şekilde dünya çapında bir deneyim sunmak.

NDAX’ın sunduğu diğer rekabet avantajları, yüksek seviyeli güvenlik, anında kimlik doğrulama, büyük işlemlerde tokenin paraya dönüştürülmesi ve geniş bir kripto para portföyüne sahip olmaları. NDAX’te işlem gören diğer ana kripto para birimleri, Kanada doları karşısında işlem yapılabilen Bitcoin ve Ethereum’dur.

Ripple (XRP) fiyat grafiği
Ripple (XRP) fiyat grafiği

XRP fiyatlarında son durum

Yazım sırasında Ripple, %1,3 oranında düşüşle 0,43 dolardan işlem görüyor. Ripple şu anda 17 milyar dolarlık piyasa değeriyle 3. sırada yer alıyor. Kripto para geçtiğimiz hafta %6,93 oranında değer kaybına uğradı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin