everipedia
Bitfinex EOS ile değiştirilebilen Everipedia Tokenini listeliyor… 34Bytes Litecoin’i ekliyor!

Bitfinex EOS ile değiştirilebilen Everipedia Tokenini listeliyor… 34Bytes Litecoin’i ekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Modern çağın ansiklopedisi olarak görülen Everipedia, yerel tokeni olan IQx’i Bitfinex’de listelemeye başladı. EOS için önemli olan gelişme ise tokenin sadece EOS ve USD çiftinin bulunması. Bu durum EOS kullanım hacmi için oldukça olumlu bir gelişme olarak görülüyor. Öte yandan Litecoin cephesinden de olumlu haberler geliyor. Bu gelişmelerin nihayetinde coin fiyatlarını nasıl etkileyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.

EOS teknik analizi

EOS Technical Analysis

Everipedia tokeni EOS değişimi, coine fayda sağlar mı?

Everipedia kendisini “modern çağ için yeniden inşa edilen yeni nesil ansiklopedi” olarak tanımlıyor. Bu, kar amacı gütmeyen organizasyon, veri tabanında altı milyondan fazla makaleye sahip bir Wikipedia. Göze çarpan şey ise reklamlardan bağımsız bir kuruluş olması. Ve herkes ortak reklam alanlarını ücretsiz olarak kullanabiliyor. Yeni bir gelişme olarak aktarabileceğimiz konu ise Everipedia’nın IQ tokenlerinin artık BitFinex’te listeleniyor olması.

BitFinex’de dağıtılmasının ardından, Everipedia’nın yerel tokeni olan IQx, talep üzerine artık USD ve EOS’a karşı işlem görebiliyor.

Son günlerde, EOS fiyatlarının istikrarlı bir düşüş gösterdiğini görüyoruz. Yazım esnasında ise yüzde üç oranında bir düşüş kaydetti. Şu an, fiyatlar 7 doların altında gerilemesinden dolayı, EOS konusunda pozisyon alınırken oldukça dikkat edilmelidir. Zira fiyatın 4 dolar seviyesine kadar düşüş yolunda olumlu bir gelişme olmazsa engel bulunmuyor. Olası bir alım pozisyonu açılmasında stop koyarak devam edilmesi oldukça önem arz ediyor.

Litecoin teknik analizi

Litecoin (LTC) Technical Analysis

Birkaç temel duyuru ile oluşan bir kombinasyon, uzun vadeli bir al/tut söz konusu değilse, Litecoin’i arzu edilen bir satın alım haline getiriyor. Öncelikle, Litecoin-will ile bağlantısı olan Abra’nın haber kullanıcılarının, Bitcoin’i Master Card veya Visa Card kullanarak satın almaya yolu açıldı. Bu kripto para için büyük bir destek. Bu gelişme bir ilki oluşturmasa da yine de pozitif bir gelişme olarak algılanabilir.

İkinci olumlu gelişme ise, kripto para ile ödeme yapma aracılığı hizmeti veren 34 Bytes Litecoin için satış tasarımcısı ve dağıtıcı noktasını testini başarıyla tamamladı. Ve ağlarına Litecoin’i (LTC) ekledi. Elbette, kripto parada satın alma işlemlerini kolaylaştırmak için 34 Bytes aracılığını kullanmak kullanıcı deneyimini geliştirmek son derece önemlidir.

https://twitter.com/34_Bytes/status/1016387918577860608?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1016387918577860608&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbtc.com%2F2018%2F07%2F14%2Feos-litecoin-stellar-lumens-tron-iota-technical-analysis-4%2F

Müşteriler artık kripto paraları ile alışveriş yapabiliyor ve bu yöntem alış verişi kredi kartı ile yapılıyormuş gibi kolaylaştırıyor. Diğer yandan genel piyasa görünümü ile beraber Litecoin’in teknik durumu bir ayı piyasasını yansıtmaya devam ediyor. Öyle ki 11 Temmuz tarihindeki kazanımlar dahi bir alış momentumu artışı oluşturamadı. Satıcıların hâkim olduğu kripto parada 70 dolara doğru bir düşüş hattı gözüküyor. Seyrin devamı Litecoin’i 50 dolara kadar indirme ihtimalini de içeriyor.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin