Ripple (XRP) yatırımcıları bu seviyelere dikkat etmeli! Teknik analiz
Ripple (XRP) yatırımcıları bu seviyelere dikkat etmeli! Teknik analiz

Ripple (XRP) yatırımcıları bu seviyelere dikkat etmeli! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı diğer kripto paralarla birlikte düşüş yaşadı. XRP yatırımcıları son aylarda kazanımlar elde etti. Bölge Yargıcı Torres eski SEC yetkilisi William Hinman hakkındaki belgelerin yayınlanmasını emrettiği için Ripple önemli avantaj elde etti. Elde edilen verilere göre XRP aylık %37 değer kazandı. Mevcut piyasa satışları nedeniyle, XRP’nin fiyatı diğer kripto para düşüşleriyle birlikte düştü. Yazım sırasında XRP %5,8 düşüşle 0,489 dolardan işlem görüyor.

Kripto analisti Ali’ye göre, XRP’nin fiyatındaki mevcut düşüş, 0,39 dolara kadar kademeli bir düşüşe yol açabilir. Analiste göre, TD Sequential, XRP için bir satış sinyali gösteriyor ve bu da 0,42 ABD Doları, hatta 0,39 ABD Doları’na daha fazla bir fiyat düşüşü olduğunu gösteriyor.

XRP fiyatının TD sıralamasında en son satış sinyali verdiği zaman 24 Eylül tarihiydi. Ardından, XRP fiyatı 23 Eylül’ün yükseği 0,558 dolardan, fiyat toparlanmadan önce 28 Eylül’ün düşüğü 0,417 dolar seviyesine %25 düşüş kaydetti.

XRP fiyat hareketi

Ripple 3 Ekim’den bu yana art arda beş günlük kazanç kaydetti ardından 0,55 dolarda dirençle karşı karşıya kaldı. Daha fazla düşüş meydana gelirse, satıcı, MA 200 desteğinin 0,456 dolardan önce fiyatı 0,47 dolara gelebilir. Sert bir düşüş, bir sonraki MA 50’de 0,40 dolar seviyesini hedefleyen ayılar görebilir. Bundan bir sıçrama, XRP’nin biraz fazladan bir süre için 0,41 ile 0,56 dolar seviyeleri arasında konsolide edilebileceğini gösterebilir.

Bu arada, olumlu haberler geçmişte olduğu gibi bu düşüş tahminini geçersiz kılabilir. Salı günü Ripple, çevrimiçi pazarlar için Paris merkezli bir ödeme sağlayıcısı olan Lemonway ile güçlerini birleştirirken Fransa’daki ilk İsteğe Bağlı Likidite (ODL) müşterisini duyurdu. Ripple ayrıca İsveç’te bir ilk olan ikinci bir yeni ODL müşterisini duyurdu. İsveçli para transferi sağlayıcısı Xbaht, İsveç ve Tayland arasında para hareketini sağlıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin