Ripple boğaları yükselişi sürdürüyor! Takip edilecek seviyeler
Ripple boğaları yükselişi sürdürüyor! Takip edilecek seviyeler

Ripple boğaları yükselişi sürdürüyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple fiyat analizi, dijital varlığın piyasadan bir yükseliş baskısı aldıktan sonra 0,5194 dolarda istikrar bulduğunu gösteriyor. Kripto para birimi şu anda 0,50 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor ve yakın gelecekte başka bir yükselişe hazırlanıyor gibi görünüyor.

XRP’nin piyasa değeri şu anda 25 milyar dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 1.37 milyon dolar. Ripple, piyasadaki rakiplerinin çoğundan daha iyi performans gösterdi ve şu anda en iyi performans gösteren kripto para birimleri arasında yer alıyor.

XRP 4 saatlik fiyat analizi: Fiyat 0,5194 dolar seviyesinden döndü

Ripple fiyat analizi, piyasa oynaklığının artan bir trend izlediğini ve bu da Ripple fiyatlarını her iki uçta da değişken değişikliklere karşı daha savunmasız hale getirdiğini gösteriyor. XRP fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş eğilimini sürdürecek gibi görünüyor. Ayrıca, XRP fiyatı yukarı doğru hareket ederek direnci aşmaya çalışıyor.

image 118

RSI göstergesi şu anda 64.54’te ve XRP’nin yükselişini sürdürmekte istikrarlı olduğu anlamına geliyor. RSI puanı, daha fazla pozitif dinamiklere doğru artan bir piyasa eğilimini gösteren yukarı doğru bir hareketi izliyor.

XRP bu seviyeyi aşarsa daha fazla yükselecek!

Kripto para birimi 0,525 dolardaki direnci kırdığı için yükseliş trendinde olduğu görülüyor. Boğalar son birkaç saattir fiyat tablosunda hüküm sürüyor ve fiyatta yeterli bir iyileşme görüldü. Yeşil mum çubuğu, satın alma momentumu yoğunlaştıkça yükseliş eğiliminin göstergesidir.

image 116

Bollinger bantları şu anda sıkışık durumda ve bu da oynaklığın fazla olmadığı anlamına geliyor. Hareketli ortalamalar, bir yükseliş işareti olan şamdan gövdelerinin üzerindedir.

Ripple fiyat analizi sonucu

Bugünkü Ripple fiyat analizimizi özetlemek gerekirse, piyasa şu anda 0,50 doların altında bir konsolidasyon aşamasında. Ancak boğalar fiyatları yükselttikçe piyasanın kontrolünü elinde tutuyor. Bir sonraki direnç seviyesi 0,525 dolar; boğalar direnci aşarsa fiyatın 0,533 dolara yükselmesini bekleyebiliriz. Ancak aşağı yönde destek seviyesi, 0,5082 dolarda mevcut ve bu seviyenin altına bir kırılma gerçekleşirse fiyatın 0,55050 dolar destek seviyesine doğru geri çekildiğini görebiliriz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin