XRP boğalarına yaklaşıyor, 20 günlük MA geçildi ve daha ileri hareketler bekleniyor
XRP boğalarına yaklaşıyor, 20 günlük MA geçildi ve daha ileri hareketler bekleniyor

Ripple (XRP) söylentilerle yükseliyor: Peki bunlar bir boğa koşusu için yeterli mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) yıldızını tekrar parlatıyor ve piyasanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum’un tahtını ele geçirmeye hazırlanıyor. Kripto paralar gizemli yollarla hareket ederler fakat XRP’nin Ethereum topuklularına takılma şekli hakkında şaşırtıcı bir şey yok. XRP tokeni geçtiğimiz yıl içinde ve son birkaç ayda üç kez ikinci sıraya yerleşti. Şimdi ise bunun kalıcı olması için uğraşıyor.

Bu bir boğa koşusu için yeterli mi? 

MIT Media Lab’in desteklediği bir fintech şirketi olan Sendfriend, XRP’yi bu yıl içinde piyasaya sürüldüğünde uluslararası paralar için entegre edebilecek. American Banker ile yaptığı röportajda, CEO’su David Lighton, Ripple’ın defteri teknolojisinin avantajlarını şu sözlerle anlattı:

Bu, arka uçta merkezimizle daha verimli olmamız için bize izin veriyor. Bunlar gerçek zamanlı yerleşimler, bu yüzden ön finansman yapmak zorunda değiliz, alıcı koridorda para park etmek zorunda kalmamak ve daha sonra döviz riskini yönetmek zorundayız. İşlemler geçtikçe bunu tek tek yapabiliriz.

Geleneksel ve kripto para birimindeki ödemeler için bekleyen bir uygulama olan Wirex, XRP ödemelerini ApplePay ile entegre edeceğini duyurdu.  Bunlar bir bütün olarak kitlesel benimsenmeyi hızlandırarak XRP fiyatını artış yönünde tetikleyebilir. Ancak bir boğa koşusu için yeterli olabilir mi?

Ripple  (XRP) söylentilerle yükseliyor: Peki  bunlar bir boğa koşusu için yeterli mi?

Ripple  (XRP) için perdenin arkasındaki gelişmeler

Kripto paralar iyi bir dedikoduyu çok seviyor ama Ripple’ın yıldızlarının niçin parıltılı olduğuna dair meşru sebepler var. Dubai’de yeni bir ofisin duyurulmasıyla birlikte şirket, Körfez Ülkeleri’nde ciddi bir itici güç yapıyor gibi görünüyor. Çünkü yabancı işçilere büyük ölçüde bağımlı olan bu ülkelerde Filipinli ve Hintli konuk işçileri şu anda ailelerini Western Union ile besliyorlar.

Ayrıca son zamanlarda Ripple’ın ürünlerini kullanan birçok kurum duyuruldu. Ripple bu gelişmelerle yeni ortaklıklara imza attı. Tüm bu olaylar hız kesmeden Ripple ekositemini geliştiriyor ve bir o kadar da büyütüyor. Bu nedenle bir boğa koşusu için az da olsa tetikleyici görevi görebilirler. O zaman kemerleri bağlayın!

Cryptobriefing

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin