Ripple
Ripple

Ripple (XRP), önemli bir şirketle güçlerini birleştiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tata Consultancy Services (TCS), Hindistan merkezli bir Hintli çok uluslu holding şirketi olan Tata Group’un bir parçasıdır. Müşterileri arasında Citibank UK, General Electric ve Microsoft da var. TCS, Ripple (XRP) ile çalıştığını duyurdu.

Tata Consultancy Services (TCS), Ripple (XRP) teknolojisini benimsiyor

Citibank UK, General Electric ve Microsoft gibi müşterileri barındıran global bir IT danışmanlık firması olan Tata Danışmanlık Hizmetleri (TCS), Quartz Blockchain çözümlerinin başladığını açıkladı. Quartz, RippleNet ile çalışır ve bankaların ve finansal kuruluşların Ripple ile bağlantı kurması için yeni bir yol sunar. TCS “Quartz Sınır Ötesi Havale” başlıklı bir raporda şunları söylüyor:

Quartz Sınır Ötesi Havale çözümü, bankalar/ödeme sistemlerinin, sınır ötesi döviz havale işlemlerinin işlenmesi için daha yeni olan DLT tabanlı ödeme altyapılarına (RippleNet gibi) bağlanmalarını sağlar. Quartz Gateway, TCS BaNCS Ödemeler sisteminin API’lerini kullanarak Blockchain tabanlı ödemeler platformuna sorunsuz bir şekilde bağlar ve ilgili hizmetleri destekler. Bu yaklaşımı kullanarak, bankalar diğer ödeme kurumlarında faaliyet gösteren mevcut çekirdek sistemler, bu karmaşıklığın Quartz Gateway tarafından absorbe edildiğinden, Blockchain platformuna bağlantıda değişiklik yapmak zorunda değil.

TCS BaNCS, bir milyardan fazla hesabı işliyor

Mart ayında TCS, Quartz’ın Microsoft’un Azure Blockchain platformu ve R3’ün Corda Enterprise Blockchain platformunu kullanacağını duyurdu. Küresel bankacılık platformu TCS BaNCS, bir milyardan fazla hesabı işlemekte.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin