Ünlü uzman: “Facebook'un kripto parasını izlemek eğlenceli olacak.”
Ünlü uzman: “Facebook'un kripto parasını izlemek eğlenceli olacak.”

Facebook’un kripto parasındaki son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Facebook yeni çıkaracağı kripto parası için VC şirketlerini arıyor. Medya devi sbablecoin’i bir kripto para sepetine bağlayabilir.

Facebook yeni çıkaracağı kripto para için fon arıyor

Son haberlere göre, sosyal medya devi stablecoin projesi için 1 milyar dolarlık yatırım çekmeyi planlıyor. Şirket, VC’ler ve yatırım şirketleri arıyor. NY muhabiri Nathaniel Popper Facebook’a yakın kaynaklarından konuya yönelik alıntı yaptığını söylüyor ve şunları ekliyor:

Facebook’un kripto para birimi güncellemesi: Kaynaklar, Facebook’un artık VC firmalarının bu yılın başlarında bildirdiğimiz Facebook kripto para birimi projesine yatırım yapmalarını istediğini söylüyor. Duyduğuma göre büyük miktarları hedef alıyorlar, en fazla 1 milyar dolar.

Facebook Bitcoin ve kripto para sektörüne ilgisini ortaya koyuyor

Daha önce, Facebook’un WhatsApp için stablecoin projesi üzerinde çalıştığı iddia edildi. Ancak kripto paranın bir fiat para birimi sepeti ile desteklenmesi gerekiyordu. Şirketin nakitle hiçbir sorunu olmadığını göz önünde bulundurarak, en son finansal rapor, Facebook’un şirketinin sadece 10 milyar dolar nakit ve nakit benzerlerine sahip olduğunu ortaya koydu. Ayrıca, Facebook, Aralık ayında Blockchian uzmanları için 20 kariyer fırsatı sıraladı. Bu gelişme, şirketin sektöre olan ilgisini doğruluyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin