Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!
Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!

Ripple (XRP) önemli bir ortaklığa imza attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Suudi İngiliz Bankası’nın (SABB) Ripple (XRP) destekli ödeme servisi, “dijital dönüşüm ve zenginleştirici müşteri deneyimine yönelik stratejik plan” ile uyumlu. Banka, platforma daha fazla ülke ve para birimlerini eklemeyi planlıyor.

Ripple kaynaklı sınır ötesi para transferleri şimdi Suudi Arabistan’da

25 Nisan tarihli bir basın açıklamasına göre, Suudi Arabistan sakinleri, Suudi İngiliz Bankası (SABB) aracılığıyla anlık sınır ötesi transferlere erişebilecekler. Ticari banka, yeni ürünün Riyad’daki Mali Sektör Konferansı’nda başlatıldığını ve “dijital dönüşüm ve zenginleştirici müşteri deneyimine yönelik stratejik plana” uygun olduğunu söyledi.

SABB, 2018’de Suudi Arabistan’da Ripple ile ortak olan ilk bankalar arasında yer aldı. İşbirliği kapsamında banka Hindistan’ın Rupisi’ni kullanırken geçen yıl Aralık ayında yaptığı işlemler için bir deneme süreci geçirdi. SABB’nin kurumsal bankacılık MD’si Majed Najm’e göre, teknoloji bankanın sınır ötesi ödemeleri daha iyi ve daha hızlı yapmasını sağlayacak. Rupi platformda destek alan ilk para birimi olmasına rağmen, banka platforma daha fazla ülke ve para birimlerini eklemeyi planlıyor. Majed Najm konuya yönelik şunları söyledi:

Bu adım, bankanın müşterilere en iyi bankacılık hizmetlerini sunma, mevcut en son teknoloji ve küresel bankacılık ürünlerinden yararlanma ve müşterilerimiz için zaman ve çaba tasarrufu için yöntemler ve araçlar oluşturma çabalarının bir parçasıdır.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin