Piyasayı kana bulayan Mt. Gox’dan önemli Bitcoin açıklaması
Piyasayı kana bulayan Mt. Gox’dan önemli Bitcoin açıklaması

Piyasayı kana bulayan Mt. Gox’dan önemli Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Genellikle piyasaya sürdüğü Bitcoin (BTC)’ler ile pazarı kana bulayan Mt. Gox bir kez daha, istemlerin sayısı göz önüne alındığında, kullanıcılar için ödemelerinde bir gecikme yaptı. Mütevelli heyeti vekili Nobuaki Kobayashi,  tarihin 28 Ekim olarak belirlendiğini açıkladı.

Mt. Gox’un Bitcoin ödemeleri bir kez daha ertelendi

Mt. Gox Borsası, Mütevelli Heyeti’nin gerçekleştirdiği eylemin ardından, rehabilitasyon planının kullanıcılarına ödeme yapması ve onaylanması için son teslim tarihini bir kez daha uzattı. Bir açıklama sonrasında, borsa çok sayıda iddiaya atıfta bulundu.

Mt. Gox’un rehabilitasyon sürecinin kontrolündeki mütevelli heyetinde yer alan Nobuaki Kobayashi, yeni son teslim tarihinin şimdi 28 Ekim 2019 olduğunu söylüyor. Önümüzdeki ödeme günü Cuma’ydı, ancak Kobayashi, kullanıcı iddialarının hacmi ve karmaşıklığı nedeniyle böyle bir zaman diliminin yetersiz olduğunu belirtti. Nobuaki Kobayashi konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Çok sayıda iddia, talep değerlendirme prosedürlerine tabi olduğu için tespit edilmedi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin