Bir Bitcoin cüzdanına hacker saldırısı: Milyonlarca Ripple çalındı!
Bir Bitcoin cüzdanına hacker saldırısı: Milyonlarca Ripple çalındı!

Ripple (XRP) önemli bir ismi bünyesine katıyor: Google’ın mesajlaşma teknik liderini transfer ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) önemli bir ismi bünyesine katıyor. Piyasa değeriyle en büyük üçüncü kripto para birimi olan XRP’nin arkasındaki şirket Ripple Labs Inc., Google’ın yeni bir kablosuz mesajlaşma sisteminin geliştirilmesine liderlik eden Amir Sarhangi’yi ürün başkan yardımcısı olarak işe aldığını doğruladı.

Ripple (XRP), Amir Sarhangi’yi ürün başkan yardımcısı olarak işe aldı

San Francisco merkezli Ripple şirketi, Sarhangi’nin RippleNet olarak bilinen küresel bir ödeme ağını geliştirmek için gösterdikleri çabaya öncülük etmesinden dolayı heyecan duyduklarını vurguladı. Alphabet Inc’in Google’ı, Sarhangi’nin RCS başkanı veya zengin iletişim hizmetleri olarak rolünü doldurup doldurmadığı konusunda henüz bir bilgi vermedi.

Sarhangi, SMS ve MMS gibi teknolojilerin yerini alması beklenen RCS teknolojileri geliştiren bir startup olan Jibe Mobile’ın 2015 yılında satın alınmasıyla Google’a katıldı. Standart, hücresel ağlar üzerinden havayolu biniş kartları ve makbuzlar multimedya ve ticari mesajlar göndermeyi daha iyi ele aldığından SMS mesajlaşmasının bir halefi olarak görülüyor. Bu ticari uygulamaları, potansiyel gelir üreticisi olarak gören Google, RCS’yi tanıtmak için çok sayıda cihaz üreticisi ve kablosuz operatörle ortaklık kurdu.

Reuters

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin