Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!
Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!

Ripple (XRP), ödemelerde dünyada lideri olan şirketle anlaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın ödeme çözümü RippleNet, bir başka stratejik ortağı daha memnuniyetle karşıladı: Euronet Worldwide’ın Ria Money Transfer. xCurrent finansal kurumlar için özel olarak hazırlandı. Ria, dünya çapında 377.000 lokasyona sahip 155’ten fazla ülkede faaliyet gösteriyor.

Ripple, ekosistemine önemli bir ortak ekliyor

San Francisco merkezli bir Blockchain startup’ı olan Ripple, dünya çapında sınır ötesi ödemeler ve mikro ödemeler söz konusu olduğunda istikrarlı bir şekilde isim yapıyor. Bankacılık kurumlarını birbirine bağlayan bir ağ olan RippleNet, şirketin amiral gemisi ürünleri arasında yer alıyor. RippleNet ortaklıkları, yakın zamanda ağa katılan Rai Money Transfer de dahil olmak üzere büyümeye devam ediyor.

Ria Money Transfer, Euronet Worldwide’ın bir yan kuruluşu; Tüm dünyada lider bir para transfer ağı. Ria, Blockchain teknolojisini kullanan 200’den fazla finansal kurumla transferden yararlanmak için Ripple’ın xCurrent ile birlikte çalışacak. xCurrent, işlem maliyetlerini düşürmek ve işlem hızını artırmak isteyen finansal kurumlar için hazırlandı. Michael Brown konuya yönelik şunları söyledi:

Teknolojimizi, daha geleneksel oyuncuları rahatsız etmek için yoluna giren tarafları aktif bir şekilde desteklemek için kullanıyoruz ve onlara en son teknoloji ve sıfırdan inşa edilmesi yıllar sürecek olan geniş fiziksel ağımıza hemen erişebiliyorlar. Ripple ile Ria bir anlaşma imzalarken, aynı zamanda Ria’nın müşterilerinin Ripple’nin dünya çapında 200’den fazla finansal kurumu içeren ağına bağlanmasına ve işlem yapmasına izin verdik.

Marcus Teacher: “Ria, dünyadaki en büyük ikinci ağa sahip.”

Ria, dünya çapında 377.000 lokasyona sahip 155’ten fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Bu ortaklık, her yıl 40 milyar doların üzerinde işlem alan firmanın müşterilerine yapılan ödemelerin arttırılmasına yardımcı olacak. Ripple’ın kıdemli müşteri başarısı yardımcısı Marcus Teacher, ortaklık konusunda şunları söyledi:

Ria, dünyadaki en büyük ikinci ağa sahip ve dünya standartlarında hizmeti ile tanınan, sektördeki en iyi para transfer oyuncularından biri. Ria, RippleNet’e katılarak sadece iş ortaklarımız için değer zincirimizi geliştirmiyor. Aynı zamanda hem bireysel müşteriler hem de kurumsal müşteriler için havale süreleri ve maliyetler azaltacak.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin