XRP'yi devirerek rekor kıran Cardano yükselmeye devam edecek mi? Günlük analiz
XRP'yi devirerek rekor kıran Cardano yükselmeye devam edecek mi? Günlük analiz

Ethereum ve Cardano’nun kurucusundan beklenen açıklama geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum ve Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Afrika ülkelerindeki insanlara daha iyi finansal hizmetler sağlamayı amaçlayan yeni bir kurumsal Blockchain çerçevesi başlattı. Bilgi, 30 Nisan’da Forbes tarafından yayımlandı  Cardano (ADA), kripto pazarındaki en büyük ağlardan biri.

Cardano yeni Enterprise Blockchain’i piyasaya sürüyor

Yeni ağ Atala olarak biliniyor ve amacı geliştiriciler, şirketler ve hükümetler için bir çözüm olarak hizmet etmek. Yeni ağ, Hyperledger Fabric’e benzer şekilde çalışıyor ve şirketler de dahil olmak üzere farklı kurum ve kuruluşlara hizmet verecek. Forbes ile bir konuşma sırasında, Hoskinson şunları söyledi:

Atala, Hyperledger Fabric’e benzer bir kurumsal çerçeve. Bununla birlikte, mesele, belediyenin para birimine veya bir tedarik zinciri yönetim sistemine ihtiyaç duyan hükümetler için bir çözüm sağlayıcı olmak. Bu, hükümetlerin son kullanıcılar için hızla bir ürün oluşturmasını sağlayacak kütüphane ve modüller görevi gören bir tür çerçeve gerektiriyor.

Çözüm, Hyperledger Fabric’e benzer ve farklı bir yaklaşım izler. IOHK CEO’su olan Hoskinson, ağın gerçek dünyadaki kullanım durumları için sıfırdan kurulduğunu açıkladı. Bu yeni platformun birkaç gün içinde yayına girmesi bekleniyor. Sayın Hoskinson’a göre Atala, Etiyopya hükümetiyle birlikte çalışacak olan ilk Blockchain ürünü olacak. Ayrıca bir kripto para birimi geliştirmek ve ülkenin başkenti için güvenli ve güvenilir bir ödeme yolu sağlamak istiyorlar.

Cardano, büyük projelere imza atıyor

Forbes’e göre, Atala bu hükümetle işbirliği yapan ilk proje olacak. Bu proje Etiyopya’da başlayacak ve sonuçlarına bağlı olarak başka bir ülkeye taşınıyor olacak. Hoskinson, teknolojinin kitlesel olarak benimsenmesini kolaylaştırmak için Blockchain’in birlikte çalışabilirliğinin gerekli olduğunu belirtti. Gelecekte, Cardano özellikle Afrika’da, dünyadaki 15 milyon kişinin hayatını değiştirmek için bir ürün başlatmak istiyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin