16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?
16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?

Ripple (XRP) ödeme ağını genişletiyor: XRP fiyatı da bundan kâr sağlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sınır ötesi ödeme çözümleri sunmasıyla tanınan Blockchain şirketi Ripple (XRP), müşteri tabanını genişletmek için çalışıyor. Bu sefer, Brezilya ve Japonya arasındaki sınır ötesi ödemeyi kolaylaştırıyor.

Brezilya-Japonya sınır ötesi ödeme anlaşması

Bu, şirketin 10 Kasım 2018 tarihinde Twitter sayfasında açıklandı. Söz konusu bankalar, Japonya merkezli MUFG Bank LTD şirketinin bir yan kuruluşu olan Banco MUFG Brasil SA ve Brezilyalı bankacılık şirketi Banco Bradesco SA’dır.  Ripple, sınır ötesi ödeme hizmetlerinin sağlanmasında önde gelen bir Blockchain firması ve onlarla rekabet etmek yerine bankalarla ilgilenen tek şirket. Sınır ötesi ödeme için en önemli ürün olan xRapid’in kuruluşundan bu yana çok başarılı oldu.

Şirketin erişimini genişletme hareketi büyük ölçüde başarılı oldu ve geçtiğimiz günlerde şirketin dünya çapında altyapı inovasyonu başkanı Dilip Rao, 2019 yılına kadar faaliyete geçmesi için Dubai’de yeni bir ofis açılacağını söyledi.

Ripple (XRP), tasarladığı ödeme sistemini Blockchain’de güçlendirecek

Brezilya-Japonya sınır ötesi ödeme anlaşması, Ripple’ın Blockchain ile ödemeleri kolaylaştırdığı ilk işi olmayacak. Geçtiğimiz ay, başka bir sınır ötesi ödeme hizmeti sağlayıcısı olan MoneyMatch, Ripple’ın global ödeme ağı RippleNet’te ilk Malezya sınır ötesi Blockchain ödemesini tamamladı.

Ripple’ın dünya çapındaki müşterileriyle 200’den fazla ortaklığı, kripto varlığı XRP’nin kabulünü kesinlikle kolaylaştırdı ve yeni Brezilya-Japonya anlaşmasının da aynı şeyi yapması bekleniyor. Ripple, tasarladığı ödeme sistemini Blockchain’de güçlendirecek.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin